Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Destinacije savršene za omiljene hobije

Najidealnija prilika za posvetiti se hobijima i raznim interesima je za vrijeme praznika.

Najidealnija prilika za posvetiti se hobijima i raznim interesima je za vrijeme praznika. Puno je to slobodnog vremena i opuštene atmosfere. Idealna prilika je i spajanje paznika s vikendom koje mi jako, jako volimo.

Kako bi vam pomogao da se posvetite omiljenim hobijima i kad niste u svojoj svakodnevnoj okolini, Booking.com je pretražio svoju bazu podataka i sastavio popis manje poznatih destinacija u Europi koje su savršene za uživanje u raznim hobijima.

Plivanje u rijekama i jezerima netaknute prirode- Černá v Pošumaví, Czech Republic

Ako jedan od vaših hobija uključuje plivanje u prirodnim vodama, počnite pakirati torbe i uputite se prema Černa v Pošumavi koja se nalazi na obalama jezera Lipno u prekrasnom češkom krajoliku.

 

1

 

Gdje odsjesti: Apartmán Černá v Pošumaví nudi apartmane koji se nalaze u srcu Černa v Pošumavi. Smještaj se nalazi nedaleko od jezera pa možete uživati u surfanju na dasci i plivanju u predivnom prirodnom jezeru nakon čega se možete opustiti uz roštilj, a apartmani nude pristup bežičnom internetu i potpuno opremljenu kuhinju.

Biciklizam – Rhauderfehn, Germany

Bez obzira smatrate li biciklizam tjelovježbom ili zabavom, ljubitelji biciklizma trebali bi se svojim biciklima uputiti prema Rhauderfehnu gdje različite staze čekaju da ih se istraži.

2

Gdje odsjesti: Biciklistička staza Deutsche Fehnroute prolazi pored Fehnferien smještaja koji nudi prostrane apartmane s pristupom internetu. Apartmani su moderno uređeni s velikim prozorima kroz koje dolazi puno svjetla, a neki imaju i simpatičan kosi strop. Svaki apartman ima zasebne spavaće sobe, dnevni boravak i privatnu kupaonicu s tuš kabinom.

Glazba – Assago, Italy

Na ovoj lokaciji nalazi se Mediolanum Forum, koncertni prostor u koji stane 12 700 gledatelja i Teatro della Luna, prvo kazalište u Italiji koje je bilo namijenjeno isključivo za najveće mjuzikle i njihove inspirirajuće izvedbe. Assago je mjesto koje ljubitelji glazbe svakako trebaju posjetiti.

3

Gdje odsjesti: Ako tražite mirno utočište nakon noći provedene plešući i pjevajući uz najbolju živu glazbu ne morate tražiti dalje od prekrasnih apartmana Camere Da Kico. Smješten na idiličnom brežuljku, Camere Da Kico ima restoran, bar i slikoviti vrt u kojemu se možete opustiti. Ova smještajna jedinica nalazi se na idealnoj lokaciji jer je potrebna samo kratka vožnja od centra Milana.

Povijest – Belchite, Spain

Ljubitelji povijesti svakako trebaju posjetiti Belchite u Španjolskoj. Belchite se nalazi u pokrajini Zaragoza i najbolje je poznat po povijesnoj ulozi u Španjolskom građanskom ratu.  Ostaci sela sačuvani su kao dirljiv spomenik kojim se odaje počast bolnim trenucima u ljudskoj povijesti.

page

Gdje odsjesti: Hotel Oleum smješten u Belchiteu nalazi se samo 10 minuta hoda od starog grada i samo nekoliko metara od crkve San Marino De Tours. Nudi terasu, moderno opremljene i prostrane sobe s pristupom bežičnom internetu.

Noćni život – Paradise Beach, Greece 

Za one koji traže raj, prestanite tražiti jer smo ga pronašli. Paradise Beach u Grčkoj je mjesto u kojem se nebo i more sastaju u savršenoj harmoniji, ali i najbolje mjesto za one koji traže party na plaži koji traje do zore.

page

Gdje odsjesti: Lino Apartments, nalaze se samo 10 minuta hoda od plaže, a nude moderno uređene apartmane na tihoj i mirnoj lokaciji nedaleko od poznate Paradise Beach plaže.

Kultura – Rēzekne, Latvia

Ako se smatrate ljubiteljem i poznavateljem kulture svidjet će vam se posjet Rēzekneu u Latviji u kojem se nalazi Latgales Mara (jedan od najpoznatijih kipova u Latviji), ruševine dvoraca, Latgale muzej kulture i povijesti, razni instituti za umjetnost i višenamjenski kulturni centar The Embassy of Latgale “Gors”.

page

Gdje odsjesti: Restart je hotel s tri zvjezdice koji se nalazi u samom centru Rēzekne i nudi udoban smještaj, bar, unutarnje i vanjske bazene, saunu i bežični internet na cijelom području hotela.

Gurmanska hrana – Vonnas, France

Vonnas je malo mjesto smješteno u Aineu u istočnoj Francuskoj šarmantno prožeto mirisnim cvijećem i predivnim potocima. Vonnas je poznat i po gurmanskoj hrani zahvaljujući međunarodno priznatom kuharu Georges Blancu koji svojim kulinarskim umijećem vlada ovom regijom.

page

Gdje odsjesti: Smješten na obalama rijeke Veyele, Georges Blanc Parc & Spa osnovan je 1872. godine u Place du Marche u Vonnasu.  Ovo luksuzno apartmansko selo nudi razne zabavne sadržaje. Gosti mogu uživati u gastronomskom restoranu Georges Blanca koji je nagrađen s 3 Michelin zvjezdice. Restoran je također poznat po tome što ima najbolje vinske podrume na svijetu sa skoro 140.000 boca izvrsnog vina. Bon appetit!

Ne propustite

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Trendovi

Ako ste i vi zaljubljenik u ove Disney likove, onda ste na pravom mjestu!

Putovanja

Ako se pitate kojem ih je dijelu Istre povijest poklonila u najvećem broju, odgovor je Vodnjan i okolica.

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.