Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Provokativan Hippy garden

Na luksuznom partyju prošloga je vikenda snimljena nova Hippy gardenova kampanja.

O ekskluzivnom partyju Hippy gardena u luksuznim istarskim vilama u Žminju pričalo se tjednima prije. Otkako je u modnom svijetu pukla vijest kako dizajnerica Đurđica Vorkapić organizira zabavu za odabrani krug fashionista, pozivnica za njega postala je najtraženija roba. Ipak, dobilo ju je tek 60-ak odabranih gostiju!

– Snimali smo u samom srcu Istre, u luksuznoj vili Rustica – veli dizajnerica Đurđica Vorkapić, koja je za najdraže suradnike i prijatelje organizirala veselicu na bazenu.

– Party je zamišljen kao najava nadolazećeg Cro-a-Portera i svojevrstan uvod u novu sezonu Hippy gardena pa je na njemu snimljena i kampanja za sezonu jesen/zima 2009./10. Glavnu ulogu i ovoga je puta odigrala prekrasna Petra Friganović (Talia model), zaštitno lice Hippy gardena i nositeljica kampanje.

Moćna, ženstvena, nesputana…

– Fantastična Petra i ovoga je puta utjelovila pravu Hippy gardenovu ženu; moćnu i ženstvenu, nesputanu i seksi, hirovitu i odlučnu, no prije svega žestoku i vrlo provokativnu. Sve što i brand Hippy garden utjelovljuje – zadovoljno nam je prokomentirala Đurđica Vorkapić.

– Party smo organizirali kako bismo s dragim prijateljima proslavili još jednu uspješnu sezonu te kako bismo najavili novu kolekciju, koju ćemo i ovoga puta predstaviti na Cro-a-Porteru i za koju vjerujem da će biti još uspješnija od prethodne.

Kampanju je snimio Šime Eškinja, make up potpisuje Jelena Meštrović, a za frizuru pobrinule su se Marija Sunara i Marina Milić za Matrix team.

Između ostalih, ondje su se dobro zabavili Ivana Kovač, Nenad Korkut, Viktor Drago, Neda Makjanić-Kunić, Teo Perić, Tihomir Krznarić, Morana Saračević i Martina Čičko-Karapetrić (Boudoir)…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.