Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

Tri lica modnoga koncepta

Predstavljena kampanja DOVE FASHION.HR za proljeće-ljeto 2010. godine

Nakon što je hrvatski modni koncept FASHION.HR ujedinio snage s jednim od vodećih svjetskih kozmetičkih brandova Doveom, koji od ove sezone predstavlja generalnog pokrovitelja modnog događaja DOVE FASHION.HR, organizator je najavio znatne promjene u koncepcijskom smislu, a predstavljena je i slikovna i videokampanja DOVE FASHION.HR za proljeće-ljeto 2010. godine.

Poznata dizajnerska imena

Modna priredba koja se održava od 24. do 26. rujna u Zagrebu prilika je brojnim poklonicima hrvatske mode da uživaju u kreacijama ponajboljih domaćih dizajnerskih imena.

Na konferenciji za novinare predstavljena su tri lica nove kampanje DOVE FASHION HR-a, a predstavnici medija u opuštenom su se ozračju družili s Brankom Donassy, Ksenijom Vrbanić, Ivicom Klarićem, Robertom Severom, Igorom Galašom, dizajnericama pod umjetničkim imenom I-GLE, Ivanom Barač, Zoranom Mrvošem, Ivonom Martinko, Stjepanom Cukom i Anom Marijom Ricov.

Glamour – Chic – Avangard

Specifičnost ovogodišnje modne smotre ogleda se ponajprije u konceptu koji tematski odvaja različite modne diskurze, koji će utjecati i na različit profil publike koja će svake od tri večeri popratiti modne revije.

Ove se sezone DOVE FASHION HR. predstavlja kampanjom koja ujedinjuje tri lica novoga modnog koncepta: GLAMOUR – CHIC – AVANGARD.

Tematski odvojeni dizajnerski senzibiliteti sjedinjeni u umjetničkoj simbiozi rezultirali su različitim modnim pričama s Tatjanom Galić, manekenkom modne agencije Midikenn, u glavnoj ulozi. Zaštitno je lice kampanje DOVE FASHION HR, za sezonu proljeće-ljeto 2010. godine, snimila je zavidan broj modnih editorijala u međunarodnim modnim magazinima kao što su "Vogue Sposa", "Glamour", "Skin" i "Tank", a također je sudjelovala na Londonskom tjednu mode, gdje je nosila revije među kojima se ističu Adidas by Stella McCartney i Manisha Arora.

Modne transformacije

Nakon suradnje s poznatom hrvatskom modnom fotografkinjom Marom Milin DOVE FASHION.HR nastavlja suradnju s etabliranim imenima iz različitih umjetničkih područja u modi. Najnoviju modnu kampanju potpisuje studio Decker & Kutić, a za video je zaslužan Vanja Vascarac.

"S obzirom na kompleksnost koncepta DOVE FASHION.HR-a te senzibilnosti dizajnera koji se predstavljaju motivima Glamour – Chic – Avangard, želja nam je bila da uz pomoć jednog modela i njezina tri lika prikažemo snagu mode kao transformabilnog sredstva komuniciranja ideja i emocija. Sukladno tome, stvorili smo čiste i jake vizuale koji poruku prenose brzo i precizno", izjavili su Romano Decker i Dejan Kutić.



Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.