Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Vrijeme je za kupanac!

Linija prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih najnovije je slatko iznenađenje iz Olivala.

Mame dobro znaju da njihovi najdraži malci trebaju samo najbolje, pogotovo kada je njega nježne dječje kože u pitanju. Linija prirodnih proizvoda prilagođena koži beba, djece i mladih najnovije je slatko iznenađenje iz Olivala.

5 novih proizvoda mirisnih i nježnih tekstura #Kupanac, #Tuširanac, #Mazanac, #Raščešljanac i #Malac baziraju se isključivo na kvalitetnim, njegujućim i neškodljivim sastojcima koji nisu testirani na životinjama.

  1. Vrijeme je za #Kupanac

Šampon i regenerator 2u1 posebno je prilagođen osjetljivom dječjem vlasištu i nježnim vlasima kose. Blag je prema koži i nježan prema očima pa ne izaziva peckanje ni suze mališana. Kupanac ne sadrži tenzid SLS koji isušuje kožu. U njemu se kriju ‘samo’ hranjivi proteini pšenice koji olakšavaju raščešljavanje, ali i ekstrakt kamilice, aloe vera i njegujući pantenol.

  1. Ajmo, #Tuširanac

Gel i kupka za tuširanje nježne je formule i ugodnog mirisa. Dobro se pjeni, a lako i brzo ispire pa će Tuširanac oduševiti i najnestrpljiviju djecu. Osjetljivu kožu njeguje svojim posebnim prirodnim sastavom u kojem nema tenzida SLS-a, već samo ekstrakta lavande i aloe vere.

  1. Slijedi #Mazanac

Mlijeko za tijelo lagane je, sjajne teksture koja se brzo upija i ne masti kožu. Mlijeko je obogaćeno prirodnim hranjivim uljem marelice i pantenolom koji učinkovito obnavljaju lipide, a osjetljivu kožu djece i mladih umiruju, vraćajući joj potrebnu vlažnost i ravnotežu.

  1. Dođi na #Raščešljanac

Sprej za raščešljavanje naročito je koristan kod duže i bujnije kose koja se petlja nakon pranja. Može se nanositi na suhu i na mokru kosu, a pritom je ne otežava i ne masti. Sadrži proteine pšenice koji obnavljaju i njeguju vlasište i vlasi.

  1. Od glave do pete, #Malac

Bogata univerzalna hidratantna krema lako se razmazuje i još brže upija, a pritom njeguje dječju kožu i obnavlja hidrolipidnu barijeru. Učinkovito ublažava iritacije izazvane vjetrom i hladnoćom, pa se može koristiti za zaštitu lica i ruku.

[box style=”0″]

Paket Olival proizvoda čeka jednu od vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #malac
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 4. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darovi čitateljicama bit će poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Mari Zorić

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.