Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

A-DERMA EXOMEGA CONTROL linija – prirodno rješenje za bolju kvalitetu života

Atopijski dermatitis je kronična upalna bolest sa simptomima crvenila, osipa i vrlo neugodnog svrbeža kože

Atopijski dermatitis je kronična upalna bolest sa simptomima crvenila, osipa i vrlo neugodnog svrbeža kože. Bolest  je neizlječiva i može uvelike utjecati na kvalitetu života bolesnika i njihovih obitelji. Tijek bolesti je takav da se faze pogoršanja i mirne faze stalno izmjenjuju što unosi nemir u živote osoba koje se bore s atopijskim dermatitisom.

Kako bi mirna faza trajala što duže, A-DERMA referentni brend kada je u pitanju emolijentna njega, razvila je potpuno prirodno rješenje za suhu kožu sklonu atopiji EXOMEGA CONTROL liniju, s čak 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Formule bez silikona, parfema, mineralnih ulja i kontroverznih sastojaka jamče optimalnu sigurnost za cijelu obitelj, uključujući i novorođenčad.

EXOMEGA proizvodi sadrže tri djelatna sastojka, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxerine i vitamin B3, čije je sinergističko djelovanje usmjereno na prekidanje začaranog kruga u kojem se nalaze bolesnici s atopijskim dermatitisom. Jedinstveni djelatni sastojak biljnog podrijetla, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, bogat je flavonoidima i saponinima, a ne sadrži mjerljive proteine. Time je omogućeno protuupalno i imunoregulirajuće djelovanje, a onemogućena je pojava alergijskih reakcija. Filaxerine i vitamin B3 pomažu obnavljanje kožne barijere. Učinkovitost djelatnih tvari pojačana je zahvaljujući BioVect® sustavu, koji olakšava ulazak djelatnih tvari u kožu i povećava njihovu apsorpciju. Samo jedno nanošenje dnevno dovoljno je za brzo poboljšanje stanja kože i smanjenje pojave svrbeži, čime se poboljšava kvaliteta sna, a time i kvaliteta života cijele obitelji.

A-DERMA je razvila tri teksture EXOMEGA CONTROL proizvoda prilagođene svakom tipu kože i za sva godišnja doba: emolijentno mlijeko, emolijentna krema i emolijentni balzam. EXOMEGA CONTROL emolijensi referentni su tretman za suhu kožu i kožu sklonu atopijskom ekcemu. Njihovom se primjenom smanjuje SCORAD indeks za 54 posto* i poboljšava kvaliteta života pacijenata, i to uz samo jedno nanošenje dnevno. Svi EXOMEGA CONTROL proizvodi trenutno i dugotrajno umiruju, hrane i ojačavaju kožnu barijeru. Smanjuju frekvenciju pogoršanja bolesti. Ultra-bogate, bogate i fluidne teksture, lako se nanose, brzo se upijaju s „dry touch“ završetkom za brzo oblačenje. Mogu se koristiti na licu i tijelu.

Na atopijskoj koži ponekad se manifestiraju i alergijske reakcije koje, uz već prisutan osjet neudobnosti, dovode do povećane osjetljivosti i reaktivnosti kože. Upravo za takvu kožu, A-DERMA je formulirala sterilni kozmetički proizvod koji pruža najvši stupanj sigurnosti, EXOMEGA ALLERGO emolijentni balzam. Patentirana tehnologija proizvodnje omogućuje kreiranje proizvoda

bez dodatka konzervansa. Trenutno i dugotrajno umiruje crvenilo i iritacije, hrani i ojačava kožnu barijeru te štiti ravnotežu mikrobioma. Za lice, tijelo i očne kapke. Bez parfema. Ispitan je na koži sklonoj alergijskim reakcijama. Nanosi se jednom dnevno na kožu očišćenu nježnim sredstvom bez sapuna, kao što je EXOMEGA CONTROL ulje za tuširanje.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 29. rujna točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Bevanda Tatjana

Ne propustite

Beauty report

U tri desetljeća Jane Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka...

Zanimljivosti

Ovaj novi crtić donosi uzbudljive avanture simpatičnog mačka koji će zasigurno osvojiti srca svih generacija.

Budi fit

U slučaju da uskoro krećete u teretanu po prvi put, možda će ove lagane upute pomoći da se dobro osjećate tamo, da pitate druge...

Putovanja

Ako tražite najbolju vodenu zabavu na kontinentu, onda definitivno trebate posjetiti Terme Laško.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.