Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

A kakvo će biti vaše božićno drvce?

Dvije su važne stvari na koje morate misliti kad nabavljate božićno drvce: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti.

Želite nabaviti božićno drvce? Morate misliti na dvije važne stvari: to su njegove dimenzije i mjesto na koje ste ga predvidjeli postaviti. Dobro bi bilo izmjeriti širinu i visinu jer kad pogledate drvce pri kupnji, možda će vam se činiti manje i da će stati na mjesto koje ste predvidjeli za njega, a to možda uopće nije tako.

Ako imate velik dnevni boravak (ili neku drugu soba u koju ćete drvce smjestiti), bolje je izabrati veće božićno drvce inače će se ono izgubiti u velikom prostoru. Ako odabirete veće drvce, ipak nije dobro da ono bude previsoko – nezgodno je ako dotiče strop jer, osim što ne izgleda lijepo, neće vam stati ni ukras na vrh.

pinterest

Ako, pak imate manji prostor za drvce, ne morate očajavati. I malo božićno drvce može biti vrlo efektno. Važno je da je uspravno i da su mu grane pravilno raspoređene. Osim toga, pazite da kuglice i ukrasi ne budu preveliki – i male kuglice mogu biti vrlo efektne ako odaberete neku posebnu boju ili sjaj koji će privući pažnju.

S druge strane, što mislite o improvizacijama?

Ideje za božićno drvce

Zid, vrata ili bilo koja druga ravna površina u vašem stanu, izuzetno su zahvalne podloge na kojima možete dizajnirati svoja unikatna drvca.

Pinterest

Pročitajte još

Zanimljivosti

Dragi naši, želimo vam najveseliji Božić, pun ljubavi, mira i zdravlja!

Zanimljivosti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu...

Kultura

U božićno vrijeme svake godine svijetom šetaju sveci, mudraci, djedovi i vilenjaci koji pronalaze i darivaju dobru djecu, ali tu su i zli likovi...

Zanimljivosti

U nastavku vam donosimo neke od naših izvrsnih prijedloga za savršen poklon, baš po mjeri svakoga!

Advertisement