Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

A koja poza vama najviše odgovara?

Ovisno o veličini ne odgovara vam svaka poza, pa ponekad sve skupa može biti vrlo neudobno ili čak bolno.

Ma koliko se muškarci zabrinjavali centimetrima, kada se radi o seksu, ponekad što je veći, to je gore. Znate o čemu pričamo? Mi nećemo ulaziti u ona pitanja i „statistike“ u kojoj zemlji muškarci imaju većeg, koja je prosječna veličina i slične pikanterije, to ćemo ostaviti vama na istraživanje.

Ovisno o veličini penisa, bio on veliki, prosječan ili manji (same procijenite kakvog ima vaš muškarac) ne odgovara vam svaka poza, pa ponekad sve skupa može biti vrlo neudobno ili čak bolno. U nekim pozama žene ne mogu postići ni orgazam, stoga ćemo vam pomoći sa savjetima koje uključuju veličinu penisa i pozu u seksu.

Možemo krenuti od onih (naj)manjih. Što ste „uže“, to ćete više osjetiti. Tu je sva mudrost seksa s malima. Jedna od boljih poza, za što intenzivniji i osjetljiviji seks, je da stavite, dok ležite na leđima, jastuk ispod guze. Noge neka su na njegovim ramenima. Osim što je osjećaj dobar, ponekad se dobro i prepustiti muškarcu jer u ovoj pozi on vodi igru. A možete i izmjenjivati nježnost i poljupce.

Kod prosječne veličine, teško ćete naći na pozu koja vam ne odgovara. Zapravo, veličina je u ovom slučaju velika prednost jer možete eksperimentirati sa svim pozama tako da ne osjećate bol. Isprobajte sve što vam padne na pamet i uživajte u vremenu provedenom zajedno.

S gospodinom Velikim je potrebno puno više predigre, a ponekad i lubrikanta (ulje je najbolji lubrikant jer se ne suši brzo, a i malo masaže je posve erotično). Morate biti dovoljno „napaljeni“ kako ne bi osjećali neugodu ili bol. Nemojte šutjeti i upozorite ga ako vam treba više predigre. Također je odlična poza kada ste vi na njemu – tzv. kaubojka. Tako najbolje možete kontrolirati i određivati kako i koliko vam odgovara, a ne zaboravite da je mnogim ženama u ovoj pozi i najlakše postići orgazam!

Anja Mihaljević

Ne propustite

Seks

Vrtoglavo visokim potpeticama do boljeg orgazma.

Seks

Seks je vrlo važan za intimno povezivanje u braku ili vezi, ali ponekad i neočekivane svakodnevne stvari mogu smanjiti libido

Seks

Neki su ljudi potpuno nezainteresirani za seks, čak i ako su zaljubljeni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.