Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Foto pixabay.com

Seks

A koji su vaši fetiši?

Ako se želite bolje informirati o fetišizmu, surfajući internetom, zasigurno ćete pronaći mnoge stvari koje će i vas otvorenog uma ostaviti malo šokirane, a oni konzervativni će se zgroziti i na samu pomisao riječi fetiš.

Koje su vam prve asocijacije kada čujete riječ fetiši? Mnogi će fetiše povezati s perverznim i prljavim, nešto što samo „čudni“ ljudi imaju, no fetiše ima gotovo svatko. Fetiše možemo definirati kao seksualnu privlačnost prema materijalima ili objektima koji se obično ne smatraju seksualnima, a ne prelaze granice zakona ili seksualnih poremećaja.

Ako se želite bolje informirati o fetišizmu, surfajući internetom, zasigurno ćete pronaći mnoge stvari koje će i vas otvorenog uma ostaviti malo šokirane, a oni konzervativni će se zgroziti i na samu pomisao riječi fetiš. Stoga ćemo se danas pozabaviti nekolicinom fetiša što su „uobičajeni“ ili su sve popularniji u posljednje vrijeme.

Cipele

Neki će se iznenaditi, ali veliki broj muškaraca ima fetiš na cipele, točnije na štikle! Što veća peta – to uzbudljivije. Ako su u to uključene visoke kožne čizmice ili lakirane štikle stupanj uzbuđenja je još veći. S druge strane, žene se osjećaju seksi u štiklama tako da im zasigurno nije problem obući ih i zadovoljiti muškarca s ovim fetišem.

shoes-756616_1280

Stopala

Jedan od najčešćih muških fetiša. Mnoge muškarce pale ženska stopala i nikada ne bi izašli sa ženom koja ima „ružna stopala“.

Seksi rublje

Ako pitate ženu koja pršti samopouzdanjem zašto odijeva seksi donje rublje odgovor će biti jer se u tome osjeća seksi i moćno! Ako se žena osjeća dobro u svojoj koži, muškarac će još više uživati u njoj, a razna seksi donja rublja, korzeti ili samostojeće čarapice samo podižu uzbuđenje u spavaćoj sobi.

fetiš

Koža, lateks i PVC

Smatra se kako su to materijali koji najviše uzbuđuju. Mnoge uzbuđuje sam dodir na gumu i miris materijala. Mnogim fetišistima je dovoljan pogled na sjajni materijal da se uzbude.

Body piercing i tetovaže

Fetiš koji se javlja u posljednje vrijeme kod mlađe populacije. Mnogima je fetiš vidjeti na partneru ili partnerici tetovaže na tijelu ili piercinge koji zapravo mogu i nastati u seksualnim igricama.

Vezanje

Lisice, užad, ljepljiva traka, lanci…Sve su to rekviziti koji ljubitelji vezanja koriste. Ono što je potrebno je imati veliko povjerenje prema partneru i svakako imati na umu sigurnu riječ.

Igranje uloga

Jedan od najčešćih fetiša i kod žena i kod muškaraca. Mnogi se vole pretvoriti na kratko u nešto što nisu, ali ih pali. Tako su najčešće uloge profesora i učenice, francuske sobarice, policajca, liječnika…

Anja Mihaljević

Više

Beauty report

Elizabeth Arden ponosno predstavlja Eight Hour® HydraPlay™ Skin Perfecting Daily Moisturizer, revolucionarnu dnevnu hidratantnu kremu koju su osmislili isti vizionari koji stoje iza legendarne...

Beauty report

U različitim beauty rutinama, skincare se tradicionalno koristio radi poboljšanja izgleda lica i kože.

Savjeti stručnjaka

Dijastaza je stanje razdvojenosti prednjem trbušnog mišića koji se zove m. rectus abdominis.

Darivanje

Cijela regenerativna intenzivna linija hrani sve sušu i osjetljivu zrelu kožu, jača zaštitnu funkciju kože, poboljšava čvrstoću kože i intenzivno je hidratizira.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.