Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

A la Dizajn radionica – Develop Your FOOD idea

Koliko god je uživala u grafičkom dizajnu, nešto joj je nedostajalo, kako nam sama kaže. 2015. godine odlučila je promijeniti svoj poslovni svijet i dio je naše She4She priče.

Zvjezdana Vukić, odrasla je u Puli, a nakon završetka srednje škole preselila se u Zagreb gdje je studirala na Grafičkom fakultetu. Nakon fakulteta radila je kao pripravnik, a zatim i suradnik u marketingu, dizajnu i organizaciji evenata nakon čega sam se zaposlila u studiju Sonda u Vižinadi.

Koliko god je uživala u grafičkom dizajnu, nešto joj je nedostajalo, kako nam sama kaže. 2015. godine odlučila je promijeniti svoj poslovni svijet i dio je naše She4She priče.

“Krenula sam na prekvalifikaciju, te sam se prijavila i postala dio kulinarskog show-a MasterChef Hrvatska. To je bio veliki preokret u mojem životu, možda i najbolji. 5 godina sam radila sam u različitim područjima kuharstva i stekla dosta iskustva koje mi je sada pomoglo u osmišljavanju i kreiranju vlastitog brenda! Život mi je bacio malo više začina te sam prije dvije godine postala ponosna mama blizanaca koji sa svojom zaigranosti dalje potpiruju kreativnost u meni i nesvjesno mi pomažu da budem bolja i da se uvijek trudim”.

 

U 2020. spojila je svoje dvije velike ljubavi – grafički dizajn i savjetodavni rad za kulinarstvo i tako stvorila A la Dizajn. Želja joj je bila podijeliti svoje iskustvo, ali i pomoći osobama i malim poduzetnicima koji žele ostvariti svoj san.

“Želim inspirirati ostale da mogu ostvariti što god si zamisle, te sa odlučnosti i radom mogu doći do zacrtanog cilja. Preokrenuti cijeli svoj život zvuči strašno – ali ja sam to napravila i ne žalim niti sekunde. A la Dizajn sam ja, to je moja strast”, kaže nam uvijek pozitivna Zvjezdana.

Uloga mame je nije zaustavila u kreiranju A la Dizajn, zapravo još ju je više motivirala.

Develop your FOOD idea nije samo online besplatna radionica, to je prilika upoznati osobe koje dijele strast prema kulinarstvu.

“Radionica se održava ONLINE od 3. – 7. svibnja 2021.g i namijenjena je svim FOODIJIMA i GASTRO biznisima, te se nadam da će što više ih se priključiti i podijeliti svoje ideje i svoja iskustva kako bismo zajedno mogli doći do svojih ciljeva.”

Na radionici će se održavati teme poput:

  • Kako definirati, razviti i organizirati svoju ideju o hrani.
  • Što najbolje odgovara vama i vašem poslu.
  • Kako pronaći i doprijeti do svojih potencijalnih (idealnih) kupaca.

“Nadam se da će ova moja priča potaknuti i druge zaljubljenike u hranu da naučne nešto novo te se na kraju odvaže i pokrenu vlastiti biznis.”

Prijavite se na https://www.aladizajn.com/develop-your-food-idea

Više na https://www.aladizajn.com/

Ne propustite

Gastronomija

Za više ideja o tome što možete ponijeti na piknik, donosimo jednostavne recepte za super jela gotova u svega pola sata!

Brinimo jedna o drugoj

Akne, suha koža i kosa, lomljivi nokti pa čak i stanja poput ekcema, dijelom su rezultat genetike, a dijelom neadekvatne prehrane.

Savjeti stručnjaka

Kompulzivno prejedanje je težak, potencijalno životno ugrožavajući, ali i izlječiv poremećaj prehrane.

Budi fit

Možemo li pravilnom prehranom utjecati na starenje?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.