Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Accor otvara prvi Mövenpick hotel u Crnoj Gori

Mövenpick Risan Teuta Resort će uz privatnu plažu i zatvoreni bazen nuditi 175 elegantnih i udobnih soba, restorane, bar, konferencijski prostor te spa centar sa širokim sadržajem.

Accor nastavlja širiti svoj portfolio u Jugoistočnoj Europi. Zahvaljujući partnerstvu s Briv Constructionom, jednom od najuglednijih građevinskih kompanija u regiji, grupa će predstaviti još jedan premium brend u primorskoj regiji Crne Gore. Mövenpick Risan Teuta Resort će uz privatnu plažu i zatvoreni bazen nuditi 175 elegantnih i udobnih soba, restorane, bar, konferencijski prostor te spa centar sa širokim sadržajem.

S velikim zadovoljstvom predstavljamo Mövenpick brend u Bokokotorskom zaljevu – pravom skrivenom dragulju Crne Gore. Kao luksuzno odredište za odmor smješteno u zaštićenom UNESCO-vom području, Mövenpick Risan Teuta pozvat će goste da se opuste i uživaju u autentičnom iskustvu, u savršenom bijegu na obali. Hoteli iz Accor lanca poznati su po tome što nude nezaboravno iskustvo putovanja i veselimo se srdačnoj dobrodošlici gostima koji će posjetiti Risan“, naglašava Dilek Sezer, director razvoja za jugoistočnu Europu.

Hotel na području UNESCO-ove baštine

Izgrađen 1978., Hotel Teuta predstavlja poznati jugoslavenski brutalistički stil. Smješten je u Risanu, “biseru u kruni” bivše Jugoslavije. Dio je UNESCO-ove kulturne baštine i kao takav je kulturološki zaštićen i veoma važan za Crnu Goru i njenu bogatu povijest.

Vlasnik hotela je kompanija Briv Construction, poznata po realizaciji najzahtjevnijih projekata u Crnoj Gori i Jadranskoj regiji.

Hotel Teuta je pravi dragulj crnogorske obale i godinama je dio bogate povijesti zemlje. Željeli smo obnoviti njegov sjaj i slavu uz znatna ulaganja i uz razinu visoke usluge koju zaslužuje. Od početka suradnje Accor grupa je bila u prvom planu zbog svoje globalne prisutnosti, raznolikosti i relevantnosti svojih brendova te snažnog i brojnog programa lojalnosti. Takvo ulaganje daje kompaniji Briv Construction priliku da uzvrati zajednici i ostavi nasljeđe crnogorskom turizmu i generacijama koje dolaze“, govori Vladimir Mračević, izvršni direktor kompanije Briv Construction.

Novi Mövenpick hotel nalazi se na najmirnijem dijelu slikovite Bokokotorskog zaljeva. Zahvaljujući tome idealan je za putnike koji traže odmor i mir, ali i za one koji žele istražiti povijest i kulturu obližnjih gradova Kotora i Herceg Novog ili pak uživati u aktivnom odmoru penjući se po okolnim planinama. Također, hotel se nalazi u blizini zračnih luka u Tivtu i Dubrovniku.

Autor fotografija Vladimir Gugl, Studio Gugl

Više

Dobar posao

Opremanje apartmana, bilo na moru, bilo u gorju, nikada nije bio jednostavan zadatak.

Putovanja

Najljepše od Zlatne Slavonije – grožđe, vinogradi, polja, zlatna žitnica, zeleni Papuk, pet planina, pet gradova i pet općina inspiracija su novog, modernog marketinškog...

Top menadžerica

U turizmu se uvijek može raditi bolje, a u trenutku kada budemo mislili da smo najbolji dogodit će se da to nismo.

Video box 1

Diano i Maja Jurić snimili su video o gradu Splitu. Video je snimljen u centru samog grada te na Marjanu s iPhone 6 telefonom....

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.