Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Adidas Originals Tubular – vizija budućnosti

Nova silueta adidas Originals Tubular tenisice pomiče granice između forme i funkcionalnosti.

Adidas Originals Tubular – sinonim za viziju budućnosti i napredak u dizajnu koji se spaja sa sportskim performansama predstavlja savršen spoj mode i sporta te je namijenjen osobama koje se ne boje napretka već ga zahtijevaju, baš poput Kristine Šalinović.

page

U modnoj industriji jedina konstanta je to da nema konstante – konvencije se ruše, promjena je stalna i brza, zato mi se i sviđa novi dizajn Tubular tenisica. S obzirom na to da sam dio te industrije naučila sam i sama na promjene zahvaljujući kojima se razvijam kao individualac sa svojim stavom, mišljenjima i iskustvima.”, izjavila je Kristina tijekom fotografiranja za kampanju.

page4

Nova silueta adidas Originals Tubular tenisice pomiče granice između forme i funkcionalnosti. Model za žene, kojeg predstavlja Kristina, dolazi u upečatljivoj bijeloj boji, niskog je reza koji se savršeno upotpunjuje u cjelokupni redefinirani proporcionalni oblik.

page2

Gornjište tenisice izrađeno je od kombinacije umjetnih i prirodnih materijala koji omogućavaju savršeno prianjanje tenisice koje će zadovoljiti sve modne poznavatelje koji teže vrhunskoj estetici. Progresivni pomak u silueti sadržan je u detaljima poput elastične trake na stražnjem dijelu tenisice i dominantnog reljefnog potplata.

Kolekcija se sastoji od nekoliko uzbudljivih novih modela za žene i muškarce, svaki  pojedini model razlikuje se prema pažljivo dizajniranim detaljima koji odgovaraju progresivnom karakteru pojedinca koji ih nosi.

 

Više

Fashion report

Koristeći rezultate istraživanja, adidas je odlučio obogatiti svoju trenutnu ponudu i stvorio niz sportskih grudnjaka koji pritom osiguravaju udobnost sportašicama.

Budi fit

U sklopu globalne kampanje 'Ready For Sport', jedan od najpoznatijih sportskih brendova adidas lansirao je novu trening kolekciju, idealnu za fizičku aktivnost u vrijeme...

Fashion report

Ove jeseni preuzele su glavnu riječ u stylinzima i postale it komad koji privlači pažnju. 

Trendovi

Otkako su u posljednjih desetak godina dobile na popularnosti, izbor se proširio, pa danas možete birati između milijuna boja, uzoraka i stilova tajica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.