Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Adria Business Network po prvi puta održan u Visokoj školi Aspira 

Održan je petnaesti Adria Business Network čiji je cilj poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije.

Održan je petnaesti Adria Business Network čiji je cilj poslovno umrežavanje u Hrvatskoj i regiji, stvaranje poslovnih prilika te poticanje kontinuirane edukacije. Događaj nudi mogućnost da se svi sudionici bolje upoznaju te u neformalnom dijelu kvalitetnije i ciljano umrežavaju.

Ovaj put, gost predavač bio je Matija Žulj, vlasnik i direktor tvrtke Agrivi. Matija je odrastao u poduzetničkoj obitelji, kuća im je uvijek bila na hipoteci tako da je naučio živjeti s rizikom. Poručio je da vrijedi riskirati. Čak i ako sve propadne nećemo ostati gladni, uvijek možemo krenuti ispočetka s novim znanjima i biti još bolji.

Pričalo se o digitalizaciji u poljoprivredi, ali i o nekim zanimljivim činjenicama poput te da je jagoda voće koje se najviše tretira. Čak 27 puta prije konzumacije. Aronija više nije isplativa za investiciju kao što je to bilo nekada, a borovnica je još uvijek isplativa uzgajivačima.

„Povodom događaja Adria Business Network, imali smo priliku predstaviti našu tvrtku koja djeluje kao vinoteka i wine bar Bornstein već 30-tak godina u Zagrebu. Kao partner Adria Business Network-a, omogućilo nam se da stupimo u kontakt i upoznamo se s osobama, stručnjacima i predstavnicima drugih tvrtki, te da ih upoznamo s ponudom vrhunskih hrvatskih i inozemnih vina te delikatesnim asortimanom u vinoteci, ponudom wine bara, vinskih degustacija i menu-a, koji svojim jedinstvenim izgledom pruža ugođaj boravka. Događaj u organizaciji Adria Business Network-a nam je pomogao u razmjeni iskustava s profesionalcima u njihovim djelatnostima, te smo dobili pomoć i savjete oko nadolazećeg projekta izrade web trgovine vinoteke, koja bi trebala postati aktivna uskoro”, izjavili su iz Vinoteke Bornstein.

Po završetku predavanja svi prisutni imali su priliku kušati proizvode Croatian Choco Concept te degustirati probrana vina Vinoteke Bornstein.

Ne propustite

Dobar posao

Prvi Adria Business Network događaj u ovoj sezoni održat će se 27.10.2021. u 18 sati u Visokoj školi Aspira, Heinzelova 62a, Zagreb.

Događanja

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto možete osigurati na vrijeme, prijavom putem linka

Dobar posao

U prostorima Kongresnog centra FORUM održan je  Adria Business Network #11 u organizaciji poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice...

Dobar posao

Pozivamo vas na peti Adria Business Network, u organizaciji poduzetnica Željke Barišić i Kristine Krstinić koji će se održati 4.3.2020. u 18 sati u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.