Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Ako imate cilj, njegujte ga i naučite kako do njega stići

Važno je njegovati navike koje mogu sve snove ostvariti, a tri su vrlo važne na tom putu.

Danas se puno govori o manifestaciji misli, a ako želite postati stručnjak u tome, pozitivne promjene će zasaditi sjeme transformacije u život. Potrebno je za uspješnu manifestaciju barem 30 dana posvetiti novim navikama kako biste vidjeli drastične promjene. Važno je samo ne odustati kako biste vidjeli pozitivan efekt.

Sretni ljudi znaju da je potrebno vježbati strpljenje kako biste dobili što stvarno želite, piše Ordinacija.hr.

Praksa manifestacije uključuje unošenje nečega u život namjernim djelovanjem i vjerovanjem. 

1. Pozitivne afirmacije govore na glas

Ako sebi kažete riječi koje želite čuti umjesto negativne stvarnosti koja vas okružuje, započeli ste s manifestacijom. Afirmacija su izgovorene riječi koje stvaraju uvjerenja, a ta uvjerenja stvaraju našu stvarnost. Mislite li možda kako nikada nećete biti bogati i da su za to šanse jako male.

Prvi je korak da sami prepoznate svoje negativne misli i onda se otvorite pozitivnim afirmacijama u koje vjerujete i za koje želite da se ostvare. Ako vam je teško izgovoriti “želim prosperirati” onda je za početak dobro reći “Obilje me prati posvuda.”

Ako se osjećate usamljeno, možete reći “Želim se u nekog zaljubiti” ili još bolje “Moja savršena ljubav i ja ćemo se sresti u savršeno vrijeme.” Nije samo dovoljno misliti na ove afirmacije već ih treba govoriti na glas kako bi se prekinuo ciklus negativnih misli i zamijenilo ih se jakim i pozitivnim. Upravo tako ćete živjeti savršen život. Svakog dana na glas recite svoju afirmaciju i primijetit ćete promjene u životu te će sve više dobrih stvari dolaziti na vaš put.

2. Pišu riječi zahvalnosti u dnevnik

Dnevnik zahvalnosti je bilježnica u koju možete zapisati ono na čemu ste zahvalni i sve pozitivne promjene koje želite u budućnosti.

Proces je jednostavan – svako jutro ili prije spavanja sjednite i ispišite dvije stranice.

Na prvoj neka stoji ono na čemu ste zahvalni ovog trenutka, to mogu biti vaši prijatelji, vaše zdravlje, sunčan dan ili omiljena knjiga. Na drugoj stranici napišite koje su vam namjere i što želite u životu.

Tajna je u tome da ih napišete kao da već postoji. Na primjer, ako želite započeti ozbiljan posao, onda ćete napisati kako ste zahvalni na svom novom uspješnom poslu. Ova će navika na vaš put donijeti pregršt dobrih promjena.

3. Govore pozitivne stvari

Ovo je možda i najteža navika za usvojiti jer često imamo naviku žaliti se na stvari koje mogu krenuti krivo u našem životu. Nekako nas to žaljenje i utjeha koju primamo povezuje s osobama koje volimo. Ipak, kada govorimo negativno o svom životu i stalno se žalimo, privlačimo i negativne događaje.

Ako se recimo stalno žalite da nemate novaca ili da ste stalno u lošoj vezi, umjesto da kažete kako stalno izlazite s krivim ljudima, zaustavite se i krenite u drugom smjeru pa možete reći nešto kao: “Možda se ne slažem dobro s ljudima koje srećem, ali mi to pomaže da shvatim što je za mene važno i ako nastavim, povećavaju se šanse da ću upoznati nekoga s kim ću se složiti.”

Više

Dobar posao

Priča o domaćem brandu Nisha počela je 2017. godine kao logičan slijed u osobnom razvoju autorice branda Sanje Tot.

Duh i tijelo

Danas govorimo o snazi koju nema svatko, o snazi duha. Govorimo o mentalno jakim ljudima.

Zanimljivosti

Učiteljica razredne nastave u maloj seoskoj školi i dizajnerica interijera kreirale su jedinstvenog asistenta za pomoć učiteljima i nastavnicima u organizaciji rada, planiranju nastave...

Dizajn

Poduzetnica Sanja Tot već 12 godina posvećena je kreativnom radu i ponosna je vlasnica brenda Nisha koji plijeni pažnju unikatnim, ručno rađenim dnevnicima, ali...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.