Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Aktivan odmor ili wellness u okruženju očaravajuće okolice Terma Olimia

Biciklirajte ili hodajte i upoznajte očaravajuću okolicu Terma Olimia i njenu raznoliku ponudu.

Proljeće je idealno vrijeme ne samo za buđenje organizma, već i za učinkovito čišćenje organizma i za pojačane aktivnosti u prirodi i na otvorenome. Zbog iscrpljujućeg i stresnog načina života, masaža je jedan od najčešće primjenjivanih tretmana za opuštanje, a u kombinaciji sa saunama ne samo što pomaže u popravljanju raspoloženja i relaksiranju, već ima i brojne blagotvorne učinke. Osim toga, tijelo nakon detoksikacije, izgleda mlađe, njegovanije i ljepše.

Isprepleteni vanjski i unutarnji bazeni Terma Olimia, „Svijet sauna“, te tematska odmorišta i aktivnosti, čine istinsku arhitekturnu poeziju koja budi ljubav prema tijelu i duhu.

Dan u Termama Olimia započinje jutarnjim energetskim vježbama, a može se nastaviti u prestižnoj Wellness Orhideliji, koja je već 6. godinu za redom izabrana za Naj wellness u Sloveniji. Kako bi cijeli doživljaj bio potpun na izboru je i ponuda najvećeg Svijeta sauna u Sloveniji uz neku od omiljenih kućnih masaža Termi Olimia  – Armonia, Olimia i Vitae.

Terme Olimia_Orhidelia_notranji_bazeni

Masaža Armonia kombinira olimski meda i ulja iz domaće ljekovite tradicije, pruža iznimne trenutke opuštanja, terapijsku i energijsku harmoniju tijela.  Masaža Olimia plod je znanja vrhunskih masera i fizioterapeuta i nastaje kao rezultat cjelokupnog razumijevanja ljudskog tijela i uravnoteženog jina i janga. Masaža Vitae je masaža cijelog tijela, koja uključuje više masažnih tehnika, između ostalog japanski shiatsu i kineski tui–na. Obrađuju se akupresurne točke što popravlja psihičko i fizičko stanje organizma, a poseban naglasak je na kralježnici i području ramena.

Terme Olimia_Spa Amala3459

Upoznajte okolicu!

Biciklirajte ili hodajte i upoznajte očaravajuću okolicu Terma Olimia i njenu raznoliku ponudu. Ovu pokrajinu karakteriziraju vinogradi i šume, a posebno zanimljivi mogu biti izleti i posjet jednom od brojnih seoskih domaćinstava.  Upoznajte cijeli niz turističkih bisera koje nudi okolica Terma Olimia i ne zaboravite se prepustiti gurmanskim užicima u Jelenovom Grebenu i  tvornici čokolade Synercus, a svakako posjetite i Pivovnicu Haler, te okolni samostan Olimje koji se može pohvaliti s trećom najstarijom ljekarnom u Europi. U samostanskom vrtu raste oko 250 vrsta ljekovitog bilja, pa u njihovoj biljnoj ljekarni možete pronaći  zdrave napitke za sve svoje tegobe.

[box style=”0″]

Darivanje

Darujemo 1 x 2 cjelodnevne ulaznice za Wellness Orhideliu koja uključuje i saune.

Što trebate? Pošaljite mail na [email protected] :

  • stavite naslov RITAUL
  • dodajte svoje kontakt podatke
  • opišite svoj omijeni, jutarnji ritual
  • stisni LIKE na post objavljen na Facebooku

Prijave primamo do 9. travnja, točno u podne.

Dobitnica: Sara Kralj.

[/box]

Više

Savjeti i preporuke

2024. je godina zdravog ritma koja obećava efikasnost i održivost stanja kako bismo bili spremni na sve.

Savjeti stručnjaka

I dok su lani u fokusu bile nešto neobičnije varijante opuštanja i beauty rituala, čini se da će 2024. biti znatno ležernija i okrenuta...

Putovanja

Obnovljeni Falkensteiner Hotel & Spa Carinzia u austrijskom Nassfeldu, na sunčanom jugu Austrije, tradicionalno je izbor broj jedan mnogih ljubitelja skijanja i wellnessa, a...

Duh i tijelo

Jesen je godišnje doba koje donosi prekrasne promjene u prirodi, ali i zahtijeva posebnu njegu za našu kožu i tijelo. Uostalom, svi znamo kako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.