Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

ALDO Love Planet – ekološki, održivi proizvodi oduševljavaju

Kanadski brend ALDO, poznat po kvalitetnim i udobnim proizvodima, lansirao je liniju održivih modela obuće i modnih dodataka.

Kanadski brend ALDO, poznat po kvalitetnim i udobnim proizvodima, lansirao je liniju održivih modela obuće i modnih dodataka. Kolekcija pod nazivom ALDO Love Planet odražava politiku ovog brenda, a to je briga za okoliš i očuvanje prirode.  ALDO dugi niz godina razvija svijest društva o odgovornosti prema okolišu, a ujedno je i prva fashion kompanija certificirana kao klimatski neutralna te je članica brojnih organizacija s fokusom na ekološku dobrobit.

Kolekcija se sastoji od raznovrsne muške i ženske obuće te modnih dodataka. Svi komadi su proizvedeni od kukuruznog materijala na biljnoj bazi koji je alternativa koži te ostalih inovativnih materijala koji pomažu u čišćenju i filtriranju onečišćene vode, nižim emisijama ugljika i smanjenju neobnovljivih izvora energije. ALDO naglašava brigu prema planeti Zemlji te u prvi plan stavlja važnost poduzimanja koraka prema održivoj budućnosti. Kupnjom artikala iz Love planet kolekcije istovremeno pomažemo okolišu bez da žrtvujemo vlastiti stil.

U ovoj kolekciji se mogu pronaći ekološki održivi modeli torbi različitih dimenzija. Torbe koristimo svakodnevno i važno je da su kvalitetne, a ovi modeli proizvedeni su od eco-friendly materijala: recikliranog najlona i poliuretana i ostataka PET boca uz pomoć proizvodnih tehnologija koje koriste značajno manje energije, vode i kemijskih otapala.

U ponudi su i atraktivni modeli obuće idealni za tople ljetne dane, a to su muške i ženske natikače i sandale. Natikače su napravljene od materijala dobivenih od biomase algi, a elegantne sandale su izrađene uz pomoć inovativne CleanStep™ tehnologije koja pomaže u minimaliziranju količine otpada, čišćenju i filtriranju zagađene vode te sprječavanju ulaska CO2 u atmosferu.

Kolekcija je prepuna neodoljivih boja poput ružičaste i narančaste koje će se nositi ovog ljeta. Torbe dolaze u različitim veličinama i oblicima, a ukrašene su zlatnim lancem s privjescima za postizanje cool efekta. Tenisice s platformom sve su popularnije što je i ALDO prepoznao te ih uključio u novu kolekciju. Sandale i natikače osim što su izuzetno udobne mogu transformirati vaš svaki outfit jer dolaze u različitim i neobičnim modelima. Modni dodaci su nezaobilazni dio naših svakodnevnih modnih kombinacija, a još je bolje kad su i dobri za okoliš!

Ako i vi želite iskazati brigu prema okolišu, odaberite ekološki održive komade iz nove ALDO sustainable kolekcije. Cijelu ponudu istražite u ALDO poslovnicama te na ALDO web shopu.

Više

Fashion report

Budući da je započela ljetna sezona, posljednja aktualnost na kojoj su radili je kampanja za ljetnu kolekciju kupaćih kostima Effek, Spektre eyewear sunčanih naočala...

Trendovi

Nova kolekcija karizmatičnog brenda Femme Marquise kao glavnu nit vodilju ovog puta imala je upravo vrijeme ispred nas i činjenicu da ćemo ove godine...

Zanimljivosti

Moderan dizajn, vrlo jednostavna za upotrebu, s fokusom na potrebama potrošača, njezine su ključne karakteristike.

Trendovi

S prepoznatljivim printevima i cvjetnim motivima, elegantnim i romantičnim haljinama, dizajnerica Anita Pokrivač slavi ljeto.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.