Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Aleks Curać Šarić najavljuje nastup BEST of LAJNAP 2019

Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006.

Stand up komičar iz Rijeke – Aleks Curać Šarić svoj prvi nastup smatra nastup na open mic večeri u Purgeraju u Zagrebu krajem davne 2006. Danas iza sebe Aleks ima zavidan broj nastupa od kojih je poveći broj održan u Johannesburgu, Londonu, Parizu, Amsterdamu, Budimpešti, Beogradu, u više gradova u Sloveniji i po cijeloj Hrvatskoj. Osim u susjednim državama Aleks svoje nastupe izvodi na engleskom.

Zajedno s Vlatkom Štamparom, Goranom Vugrinecom, Sašom Turkovićem i Tomislavom Kozačinskim nastupa i kao di najpopularnije komičarske grupe LAJNAP Comedy, koja nakon rasprodanog prošlogodišnjeg nastupa i ove jeseni, točnije 13.9.,  ima veliki nastup u Lisinskom.

Njegov stil najbolje je opisati kao oprezno seciranje muško-ženskih odnosa i svakodnevnih situacija u kojima je blago reći da se Aleks ne snalazi. Nerijetko se dogodi da publika ostane iznenađena koliko Aleksovi nastupi su osobni iz jedno jedinog razloga, a to je da se što bolje doživi njegov materijal. Evo što on kaže…

Možeš li ukratko predstaviti sebe i Lajnap?

Ja sam komičar iz Rijeke, Aleks Curać Šarić i obožavam teme o kojima se ljudi boje pričati, ali svi razmišljaju. LAJNAP je projekt koji sam pokrenuo s još 3 prijatelja i kolega komičara koji vjerujem da je nešto najbolje što sam ikada doživio u stand up komediji u Hrvatskoj.

Postoji li veza između tvog vloga i stand up-a i Isprobaš li prvo neke fore online na vlogu ili uživo pred publikom?

Sve što radim se meni preklapa. Dosta često u vlogu se nađe tema iz materijala za stand up, a također vlog je često inspiracija za stand up materijal. Kako u oboje ulijevam svoj život normalno je da će u svemu biti svega.

Misliš li da su vaše fore podjednako smiješne i muškima i ženskima te je tako nastao Dejtnajt ili?

Definitivno mislim da fora može jednako biti smiješna i muškarcu i ženi jer DEJTNAJT je show gdje pričamo o odnosima pa kako za odnos nas treba dvoje, oboje mogu i većinom shvate na isti način šalu. Doduše neke fore su smješnije ženama, neke više muškarcima, ali to je ovisno iz koje perspektive se ispriča materijal i onda se ta polovica više vidi u tome.

Kako LAJNAP utječe na razvoj stand up scene u Hrvatskoj?

Mislim da kolege i ja kupa sa njima stvarno probijamo neke barijere što se tiče stand up-a u Hrvatskoj i time mislim da pozitivno utječemo na cijelu scenu. Što od standarda kvalitete do odnosa sa publikom i klijentima sa kojima surađujemo kao komičari.

Evo kako Aleks u svom stilu najavljuje 120 minuta smijeha velikog nastupa „Best of LAJNAP 2019“ u Lisinskom 13. 9. 2019.

„Ekipa, morate doć. Znam da ja nisam nešto zanimljiv, ali bit će Vlatko Štampar tamo tako da pregrmite mene i onda uživajte“

Više

Događanja

Poklanjamo vam upad za stand up comedy nastupe i zanimljive veselice.

Događanja

... jer ako jeste i niste, mi vam darujemo karte.

Događanja

Jesensku stand up comedy shemu otvara Marcel Lucont!

Događanja

Poklanjamo ulaznice zbog kojih će vas boljeti trbuh. Naravno od smijeha.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.