”Alice was here”

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svake sezone oduševljava svojim promišljenim dizajnom. Za sezonu jesen/zima 2016/17. dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu al svoj dizajn uvijek reinterpretira na nov i inovativan način. Vođena svojom modnom vizijom i filozofijom stvara izrazito nosivu i modernu kolekciju koja će svaka žena zasigurno ove sezone poželjeti u svome ormaru.

50a 45-emw16-d8 emw16-d1

Kolekcija jesen/zima 16/17  simboličnog naziva  ”Alice was here.” inspirirana je likom Alise (Alisa u zemlji čuda i Alisa iza ogledala). Prikazuje modele voluminoznih kaputa i jakni, pletenine, tunika i haljina neobičnih formi crvenih, crnih i plavih tonova, a opet tako svakodnevno primjenjivih.

46-emw16-d10 37-emw16-t5

Svi modeli iz kolekcije međusobno se mogu kombinirati, a izrađeni su od kvalitetnih vunenih i pamučnih tkanina, s kožnim detaljima.

Sve je stvar mašte i Vaše smjelosti koliko ste spremni zaći iz standardnih modnih normi  i ”prekršiti ”ih kako bi ostali svoji i prepoznatljivi. Baš kao i Alisa, tako i dizajnerica ASP svake sezone iz svog sna stvori novu modnu priču i priredi nove modne uloge za sve one koji se ne boje upasti  u ”zečju rupu ” kako bi doživjeli novu modnu avanturu Etne Maar.  U stalnoj utrci s vremenom obratite pažnju na Bijelog zeca, on će Vas sigurno dovesti do Studia Etne Maar u Ilici 82.

25-emw16-po3 emw16-p3-emw16-sk2 17a 8-emw16-j3

Kolekcija je već dostupna diljem Europe i SAD-a, kao i u Zagrebu, Splitu i Vinkovcima, te uskoro i putem web shopa.

  • Fotograf: Belizar Valić
  • Model:  Maria Krolo / Sonic Models
  • Make Up:  Snježana  Raguž
  • Pas  Eric / Sonic  Models