Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Alma fashion ljeto- u fokusu pokrivalice i haljine ‘negužvalice’

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

O hit komadima za ljeto 2019. pričalo se na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u Westgate Shopping Centru u Jablanovcu.

Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46 Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda dvije glumice – Barbaru Vicković i Mirtu Zečević. Iz prvih redova Kapsula reviju Život je lijep su pratile brojne ljubiteljice ova dva brenda među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kako izgleda ljetna Kapsule kolekcija ALMAfashion?

U fokusu je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice.

Ljetnu Kapsula kolekciju Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama- od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su točku na ‘I’ stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković pokazujući kako za ljetni make up vrijedi pravilo ‘manje je više’.
Kako i priliči Summer party-u nakon revije uz popularne ljetne nastavljeno je druženje u Högl storu uz ljetnu plažu by Afrodita i ljetne koktele te slastice.

Foto: Nikola Zoko

Ne propustite

Trendovi

ALMAfashion Summer Small Talk priča priču u veselim asimetrijama, rješenjima koja se mogu nositi na nekoliko načina, bojama i uzorcima koji pozivaju na putovanja.

Trendovi

ALMAfashion, od sada je dostupan i u prodajnoj mreži kultnih Jadran čarapa.

Trendovi

Iako su ovog ljeta daleka putovanja stavljena na čekanje, modna savjetnica i dizajnerica Alma Premerl Zoko poziva vas na putovanje.

Trendovi

Kako se odjenuti za blagdansko vrijeme i koji su to IT komadi ove zime?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.