ALMAfashion oduševio

Modni brend ALMAfashion osvojio je Riječanke! Na nedavno održanom modnom Vremeplovu, modele s ovim potpisom odjenule su stvarne žene, mahom kruške, jabuke, pješčan satovi… ispunjavajući želju modne dizajnerice, ali i dobro nam znane modne savjetnice Alme Premerl Zoko da njezinu odjeću i na pisti nose stvarne žene!

”Nakon revije smo snimili ljetni modni editorijal za brend Alma fashion na ulicama Rijeke kroz kojeg se provlače stvarne ljepotice o čijem se total look-u priča. Tako je kamera fotografa Nikole Zoko ovjekovječila mamu Jelenu Urukalo i njezinu jedinicu Ilonu, osebujnu Natašu , neodoljivo ženstvenu Marjana , šarmantnu Marina , seksi Esteru, profinjenu  Gordanu… Svakoj ženi sam dala modni okvir i model koji je prilagođen njezinoj građi tijela”- komentirala je Alma.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Po čemu ćemo pamtiti ALMAfashion ljeto?

U fokusu su printevi koji laskaju svakoj građi tijela. Uz cipele kojima je započelo ALMAfashion proljeće, ljeto je u znaku veselih grafita i sunčanih retro naočala, trešanja i velikog cvijeća. Ultimativni modni trend ovog ljeta- seksi volani nalaze se na ramenima, suknjama i haljinama prekrivajući tako nesavršenosti građe tijela ali i naglašavajući najbolje na tijelu. Alma fashion ljeto bit će u znaku zanimljivih hlača s preklopom koje savršeno odijevaju i jabuke i kruške, a koje Alma kombinira s ugodnim majicama/tunikama. Haljine su u fokusu, no Alma ističe kako će ljeto 2017 biti i u znaku zanimljivih suknji na preklop.

alma

Gdje kupiti ALMAfashion?

Modni brend ALMAfashion možete kupiti u trgovinama Pupa i Šinjorina/ Rijeka, Hruška, Jabolko… Ljubljana, Fashion&Art Šibenik i Roses designer outlet, Uno Vinkovci! Sve novitete pratite na FB stranici ALMAfashion!