Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Ana Radisic Donna Vekic
Ana Radisic Donna Vekic

Događanja

Ana i Donna za kraj 2020.

Ana Radišić u 2021. nastavlja sa svojim podcastima koji svake nedjelje u 19 sati na njezinom You Tube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, donose inspirativne priče inspirativnih ljudi.

Ova je godina na svim poljima bila izazovna, one najhrabrije potaknula je na velike promjene, a na takvu se odvažila i Ana Radišić, RTL-ova voditeljica i urednica koja je pokrenula vlastiti podcast. Od prvog dana ljeta, kada je prvi podcast ugledao svjetla dana, do danas, Ana je ugostila gotovo 30 inspirativnih ljudi, a godinu je zaključila s Donnom Vekić – jednom od najboljih hrvatskih tenisačica, koja je ujedno i na listi top 20 svjetskih tenisačica.

„Ova godina je svima bila nevjerojatna, a ja sam iskoristila priliku i pokrenula podcast čime sam zapravo htjela potaknuti i druge da vide prilike koje im se nude i izađu iz comfort zone. Zahvalna sam svim svojim sugovornicima koji su meni prvoj velika inspiracija, a vjerujem i svima onima koji gledaju moj podcast. Donna za kraj godine! Pa može li ljepše? Mlada, uspješna sportašica koja je primjer inspiracije na djelu. Biti među top 20 u nečemu na svijetu je toliko velika stvar, a onda uz sve to ostati prizemna, jednostavna osoba koja njeguje tradicionalne vrijednosti i ne zaboravlja otkud potječe. Počašćena sam što je bila moja gošća“, kazala je Ana, a Donna je upravo to sve i pokazala u podcastu.

„Jedino mi je obitelj iznad tenisa, ona je uvijek na prvom mjestu“, otvoreno je priznala 24-godišnja Osječanka koja je od 12. godine trenirala u Londonu i od tada 80 posto vremena provede na putu. Bez roditelja, kaže, ne bi uspjela, a tata joj je i danas menadžer i kako Donna kaže: „On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim“.

U Hrvatsku, pa tako i u „nebeski“ studio kod Ane, stigla je iz Monaka kako bi blagdane provela s obitelji nakon čega putuje u Australiju na Australian Open. Donna je priznala i da joj je godina zbog korona virusa bila iznimno teška, a povratak na terene bez publike joj je bio ogroman šok.

„Nakon zadnjeg turnira sam otišla na detox sedam dana sama, u planine u Španjolskoj. Bilo mi je super, uspjela sam se resetirati i odmoriti. Sada sam završila sa sedam tjedana priprema i osjećam se spremno, jedva čekam mečeve“, kaže Donna koja vrijeme u Osijeku provodi s obitelji kako bi nadoknadila sve propušteno, ali i kako bi uživala u delicijama.

„Kulen je uvijek tu, bez toga ne ide. A kada dođem od ujne tražim da mi napravi lazanje jer mi je to ostalo u sjećanju, mada sam ih morala naučiti i sama raditi jer sve manje i manje idem kući“, otkriva kroz smijeh. Donna je ove godine pokrenula tenis egzibiciju u Osijeku na kojem su sudjelovali brojni tenisači, a i ponosna je ambasadorica Osječko baranjske županije te po svijetu rado priča o ljepotama Hrvatske.

Ani Radišić otkrila je i da je velika zaljubljenica u prirodu, obožava zalaske sunca jer je opuštaju, uživa u mirisnim svijećama, ali isto tako obožava i tipične ženske stvari poput odlaska frizeru pa često i na turnirima na slobodan dan ode frizeru.

Donni se znalo događati da svoju tenisku torbu jednostavno – zaboravi! „Jednom je nepovratno ostala u vlaku, jednom sam je ostavila u busu, ali je tata trčao za busom i na kraju je torbu našao“, ispričala je simpatična Slavonka te priznala kako se nosi s porazima.

„Od poraza se dižem čokoladom. Par sati nakon poraza budem loše volje, ali sutradan nastavljam dalje“, kazala je Donna koja u 2021. godini svima, pa tako i sebi, želi najviše zdravlja.

Ana Radišić u 2021. nastavlja sa svojim podcastima koji svake nedjelje u 19 sati na njezinom You Tube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, donose inspirativne priče inspirativnih ljudi.

 

Foto: Robert Gašpert

Više

Zanimljivosti

Malo je glazbenika na domaćoj sceni koji izazivaju euforiju kod publike kao što to radi Vesna Pisarović, pa ne čudi što je objava da...

Zanimljivosti

S više od 2,6 milijuna pregleda Ana je postala jedna od najutjecajnijih domaćih podcasterica, a cilj joj je promicanje pozitivnih i inspirativnih vrijednosti

Celebrity

O američkom snu, rodnom Šibeniku, odgoju djece i planovima za budućnost u ovotjednom podcastu Ane Radišić pričao je najpoznatiji hrvatski glumac s inozemnom karijerom...

Dobar posao

Kako iz strasti stvoriti uspješan posao i živjeti ono što voliš, na ovogodišnjem Weekend Media festivalu u sklopu panela „Ekonomija strasti“ pričali su influenceri...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.