Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ana Radisic Donna Vekic
Ana Radisic Donna Vekic

Događanja

Ana i Donna za kraj 2020.

Ana Radišić u 2021. nastavlja sa svojim podcastima koji svake nedjelje u 19 sati na njezinom You Tube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, donose inspirativne priče inspirativnih ljudi.

Ova je godina na svim poljima bila izazovna, one najhrabrije potaknula je na velike promjene, a na takvu se odvažila i Ana Radišić, RTL-ova voditeljica i urednica koja je pokrenula vlastiti podcast. Od prvog dana ljeta, kada je prvi podcast ugledao svjetla dana, do danas, Ana je ugostila gotovo 30 inspirativnih ljudi, a godinu je zaključila s Donnom Vekić – jednom od najboljih hrvatskih tenisačica, koja je ujedno i na listi top 20 svjetskih tenisačica.

„Ova godina je svima bila nevjerojatna, a ja sam iskoristila priliku i pokrenula podcast čime sam zapravo htjela potaknuti i druge da vide prilike koje im se nude i izađu iz comfort zone. Zahvalna sam svim svojim sugovornicima koji su meni prvoj velika inspiracija, a vjerujem i svima onima koji gledaju moj podcast. Donna za kraj godine! Pa može li ljepše? Mlada, uspješna sportašica koja je primjer inspiracije na djelu. Biti među top 20 u nečemu na svijetu je toliko velika stvar, a onda uz sve to ostati prizemna, jednostavna osoba koja njeguje tradicionalne vrijednosti i ne zaboravlja otkud potječe. Počašćena sam što je bila moja gošća“, kazala je Ana, a Donna je upravo to sve i pokazala u podcastu.

„Jedino mi je obitelj iznad tenisa, ona je uvijek na prvom mjestu“, otvoreno je priznala 24-godišnja Osječanka koja je od 12. godine trenirala u Londonu i od tada 80 posto vremena provede na putu. Bez roditelja, kaže, ne bi uspjela, a tata joj je i danas menadžer i kako Donna kaže: „On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim“.

U Hrvatsku, pa tako i u „nebeski“ studio kod Ane, stigla je iz Monaka kako bi blagdane provela s obitelji nakon čega putuje u Australiju na Australian Open. Donna je priznala i da joj je godina zbog korona virusa bila iznimno teška, a povratak na terene bez publike joj je bio ogroman šok.

„Nakon zadnjeg turnira sam otišla na detox sedam dana sama, u planine u Španjolskoj. Bilo mi je super, uspjela sam se resetirati i odmoriti. Sada sam završila sa sedam tjedana priprema i osjećam se spremno, jedva čekam mečeve“, kaže Donna koja vrijeme u Osijeku provodi s obitelji kako bi nadoknadila sve propušteno, ali i kako bi uživala u delicijama.

„Kulen je uvijek tu, bez toga ne ide. A kada dođem od ujne tražim da mi napravi lazanje jer mi je to ostalo u sjećanju, mada sam ih morala naučiti i sama raditi jer sve manje i manje idem kući“, otkriva kroz smijeh. Donna je ove godine pokrenula tenis egzibiciju u Osijeku na kojem su sudjelovali brojni tenisači, a i ponosna je ambasadorica Osječko baranjske županije te po svijetu rado priča o ljepotama Hrvatske.

Ani Radišić otkrila je i da je velika zaljubljenica u prirodu, obožava zalaske sunca jer je opuštaju, uživa u mirisnim svijećama, ali isto tako obožava i tipične ženske stvari poput odlaska frizeru pa često i na turnirima na slobodan dan ode frizeru.

Donni se znalo događati da svoju tenisku torbu jednostavno – zaboravi! „Jednom je nepovratno ostala u vlaku, jednom sam je ostavila u busu, ali je tata trčao za busom i na kraju je torbu našao“, ispričala je simpatična Slavonka te priznala kako se nosi s porazima.

„Od poraza se dižem čokoladom. Par sati nakon poraza budem loše volje, ali sutradan nastavljam dalje“, kazala je Donna koja u 2021. godini svima, pa tako i sebi, želi najviše zdravlja.

Ana Radišić u 2021. nastavlja sa svojim podcastima koji svake nedjelje u 19 sati na njezinom You Tube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, donose inspirativne priče inspirativnih ljudi.

 

Foto: Robert Gašpert

Više

Zanimljivosti

Upravo tim povodom, organiziran je specijalni event pod nazivom ''Keep Walking'' u čast najpopularnijeg šetača na svijetu.

Zanimljivosti

Zagrebački hotel Esplanade u četvrtak je na jedan dan postao novi dom Ane Radišić, odnosno njezinih „oblaka“.

Zanimljivosti

Zagrebački hotel Esplanade 7. travnja postat će mjesto inspirativnih priča ljudi čiji su životi vrijedni prepričavanja, divljenja i pamćenja. TV voditeljici i urednici Ani...

Zanimljivosti

Live podcast u Esplanadi pod nazivom „Putem oblaka s Anom Radišić“ samo je nastavak Anine podcast priče koja je krenula iz dnevnog boravka prije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.