Angela Marsons: Izopačene igre

Angela Marsons jedna je od vodećih zvijezda britanskih kriminalističkih romana. Prije statusnog simbola u kriminalističkom svijetu, Marsons je dugih 25 godina imala problema s pronalaskom izdavača. Prijelomna godina u njezinom životu bila je 2015. godina kada objavljuje prva tri romana koji su se u svega nekoliko godina prodali u gotovo četiri milijuna primjeraka.

Njezin prvi kriminalistički roman Nijemi vrisak svjetska je uspješnica s više od milijun prodanih primjeraka, a ujedno je to prvi slučaj inspektorice Kim Stone od čak 16 koliko je autorica najavila da će ih biti. I čitatelji u Hrvatskoj prošle su godine mogli uživati u njezinom hitu prvijencu zbog čega su jedva dočekali nove slučajeve koje samo inspektorica Kim Stone može riješiti.

Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana Izopačene igre koji donosi drugi slučaj sad već slave inspektorice Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s velikim oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, Izopačene igre dobile su visoku ocjenu (4,34 od maksimalnih 5).

View this post on Instagram

#newonshelf . ✒ Angela Marsons- Izopačene igre . Drugi slučaj inspektorice Kim Stone. Iako sam bila uvjerena da imam na polici negdje prvu knjigu Nijemi vrisak, prevarila sam se.. Moram ju nabaviti i pročitati, do tad ovu stavljam na čekanje ❓ Jeste vi pročitali prvi slučaj? . . . . . . . . . . #bookstagram #bookstagramming #bookflatlay #bookstagramofcroatia #croatianbookstagrammer #bookphotography #booksofinstagram #picoftheday #bookpic #flatlaylove ##bookcommunity #readingcommunity #readabook #tbr #croatianedition #croatia #womanreading #hands #art #booksandart #thriller #mozaikknjiga #angelamarsons #izopaceneigre @booksandphilosophy

A post shared by 𝕷𝖊𝖆'𝖘 𝕭𝖔𝖔𝖐𝖎𝖘𝖍 𝕮𝖔𝖗𝖓𝖊𝖗 🇭🇷 (@newchapter9800) on

RADNJA ROMANA IZOPAČENE IGRE:

U još jednoj napetoj priči Angela Marsons na samom početku romana otkriva tko je zločinac, ali zbog toga radnja ne postaje manje zanimljivija. Roman započinje nizom šokantnih zločina za koje je samo inspektorica Kim Stone uvjerena da su povezani, no u svoju stranu priče ne može uvjeriti svoje kolege. Kako se broj mrtvih povećava, Kim počinje stezati obruč oko zločinačkog genija koji orkestrira svime. Međutim, po prvi se put u životu namjerila na protivnika koji joj je ravan i kojemu ništa nije milije od suparnika vrijedna truda – suparnika kojeg će u konačnici uništiti. Bez podrške svojih kolega u policiji slavna inspektorica Stone mora ugroziti vlastiti život kako bi ubojica privela pred lice zakona.

Priča je originalna, uvjerljiva, vješto ispletena i napeta. Likovi su jako dobro razrađeni sa psihološkog aspekta. Prava poslastica za sve ljubitelje krimića.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #izopaceneigre
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 11. listopada, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Marijana Gračanin