Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Anita Kanđera i “Momenta” pozivaju u #biznisbootcamp

Dugogodišnje iskustvo s domaćim i međunarodnim tvrtkama, iskoristila je za brušenje svojih komunikacijskih i organizacijskih vještina.

Po struci ekonomistkinja, a po zanimanju poslovna konzultantica. Rođena Slavonka, koja je odrastala u Njemačkoj, specijalizirala se u Zagrebu za internet marketing i prodaju te kroz razne neformalne edukacije stekla opširno znanje o osobnom i poslovnom rastu i razvoju. Dugogodišnje iskustvo s domaćim i međunarodnim tvrtkama, iskoristila je za brušenje svojih komunikacijskih i organizacijskih vještina. Kroz vlastiti obrt “Momenta” već 2 godine pruža usluge savjetovanja, podrške i edukacije, većinom u području poduzetništva, marketinga i prodaje.

„Voljela bih, evo prvi puta se, javiti se nekome da prenese moju priču jer vjerujem da može koristiti mnogima“, započinje svoju priču u našem She4She projektu Anita Kanđera.

„Trenutno je na snazi moj izazov „Izgradi svoj biznis mindset“ #biznisbootcamp na mom Instagram profilu koji je do sada (dan 7) pomogao mnogim mladim ljudima. To je moj doprinos da kroz ljeto podijelim što više svog znanja kako bi što više mladih u jesen moglo krenuti u napredak sebe, traženja posla ili osamostaljenja. Ako je i vam ovo zanimljivo, slobodno mi se javite za intervju, vrlo rado ću prenijeti svoju priču.“

Kakvi su Vam trenutni planovi?

Ako mislite na planove izazova koji je u tijeku je plan i program sljedeći:

22.7.2020. smo krenuli s #biznisbootcamp pa te od srca sve pozivam na sudjelovanje ako želite:

* izgraditi biznis mindset
* posložiti čvrste temelje
* saznati koje su ti vještine potrebne za biznis
* naučiti postavljati ciljeve
* ohrabriti se i izgraditi samopouzdanje
* saznati što ti je sve potrebno za uspješan online posao

Uzmi planer, rokovnik, praznu bilježnicu ili tablet i kreni sa mnom u izazov od 30 dana do biznis mindseta koji će ti pomoći u izgradnji i održivom online biznisu.

Svaki dan ti donosim jednu temu, jednu video lekciju i 1 pitanje na koje si trebaš dati odgovor ako želiš saznati što želiš, zašto to želiš i kako do toga doći.

U 30 dana sam sažela svoj put od otkaza do vlastitog posla, što mi je pomoglo, što sam naučila, što sam zapisala, definirala…

Kako sudjelovati?

U mom storiju @anitakandera_momenta će te svakog dana dočekati nova video lekcija, 1 pitanje za tebe i 1 preporuka. Budi sa mnom svaki dan, jer ću i ja biti uz tebe svaki dan. Slobodno me tagiraj ili mi javljaj napredak u inbox. Kreni korak po korak, uči, primjeni i promjeni svoj život biznis mindsetom.

Koje su teme?

Teme su sljedeće:

Najlakše ću to objasniti pomoću slike:

Što se sve nudi?

Svaki dan dobiju video lekciju od 5 minuta u kojima kratko, jasno i konkretno objašnjavam temu dana i dodajem svoj primjer.

Nakon video lekcije ide 1 pitanje ili 1 zadatak koji trebaju riješiti. Zatim prilažem po 3 preporuke članaka, blogova ili videa koja su meni pomogla na mom putu (za sve one koji žele istražiti više).

Nakon 24 sata se video briše i ide sljedeća tema.

Video se s razlogom briše kako bih potaknula da sudjeluju svaki dan, da nauče biti dosljedni i uložiti u ono što zaista žele (jer nitko im ništa u životu neće pokloniti ako se za to ne potrude).

Najvažniji savjet, recimo to tako, za mlade ljude prilikom pokretanja vlastitog posla?

Izgraditi biznis mindset jer nam jedino growth mindset omogućuje da u svakoj neprilici, izazovu ili nejasnoći pronađemo snagu, upornost I smisao da nastavimo dalje.

Growth mindset nam omogućuje da se nakon pada opet dignemo i da “problem” ili “pogrešku” pretvorimo u svoju priliku.

A što se konkretnog savjeta tiče, svakako bih preporučila sljedeće 3 rečenice koje su meni na mom putu od otkaza do posla promijenile život i pomogle:

  1. Priprema je 80% odrađenog posla.
  2. Primjenom do promjene.
  3. Tko pita ne skita.


Anitu možete pronaći na:
Web stranica https://anitakandera.com/
Blog https://autenticnikreativci.anitakandera.com/
Instagram https://www.instagram.com/anitakandera_momenta/
Facebook https://www.facebook.com/kanderaanita/
Linkedin https://www.linkedin.com/in/anitakandera/
Grupa FB https://www.facebook.com/groups/1335938843208052/

Više

Duh i tijelo

Hoćete li živjeti bolje, ovisi isključivo o vama.

Istaknuto

Što kupiti i što se uistinu smatra pravim ulovom sa sezonskog sniženja?

Kućni ljubimci

Saznajte kako na najbolji način pomoći vašim ljubimcima u borbi protiv ovih pravih malih napasnika

Duh i tijelo

Istina je bolna, ali i oslobađajuća

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.