Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Anka jewelry u Hrvatsku po prvi puta dovodi neka nova poludraga kamenja

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se vrhovima nalaze zvijezde, odnosno poludrago kamenje.

Jedinstveni dizajnerski brand nakita Anka jewelry obilježava drugu godišnjicu postojanja, a njegova začetnica Antonija Ivanković odlučila je tu prigodu iskoristiti da predstavi novu kolekciju koja slavi snažne žene te nosi prigodan naziv Goddesses Purpose. Anka jewelry tako po prvi puta u svojoj kolekciji ima i posve nova poludraga kamenja, od kojih su neka po prvi puta dostupna na hrvatskom tržištu.

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom „Preko trnja do zvijezda“ pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se vrhovima nalaze zvijezde, odnosno poludrago kamenje. Kolekciju čine narukvice i prstenje prilagodljivo bilo kojoj ruci ili prstu, te naušnice prvi puta dostupne u obliku ringova. Svaki je komad nakita načinjen od finog messinga, a dostupan je u dvije varijante – ružičasto zlato i 14-karatno zlato.

„Iza mene su dvije godine stvaranja, truda i odricanja, ali i uspjeha te predivnih trenutaka zbog kojih koji mi daju snagu i poticaj da Anku razvijam sve više i bolje. S novom kolekcijom Goddesses Purpose htjela sam svoje iskustvo prenijeti i na druge žene te da nošenjem ovog nakita pošalju jasnu poruku – snažna sam i ne odustajem bez obzira na sve! A na kraju puta ipak se sve isplati, pa je tako ovdje i ova, meni jako posebna kolekcija“, izjavila je osnivačica branda Antonija Ivanković.

Poludraga kamenja u Rose gold varijanti su Peacock Ore poznat kao kamen sreće i radosti što sve okreće u pozitivnom smjeru, Azuro malachit koji donosi financijsko blagostanje i poznat je kao kamen poslovnih ljudi, Howlite koji ima balansirajući učinak na emocije, smanjuje stres i potiče mirne snove, Kunzite koji daje unutarnji mir i visoku sposobnost za postizanje mudrosti i razumijevanja, te Amazonite poznat kao „kamen sretne nade“, jer pruža umirujuću energiju.

U varijanti od 14-karatnog zlata dolaze poludraga kamenja Rhodocrosit čija vibracija ljubavi smiruje srce i potiče stabilnost i milost koja proizlazi iz otpuštanja, Red Garnet poznat kao crveni granat koji simboliziraju vjernost, odanost, iskrenost, milost i vjeru, Lapis Lazuli koji donosi mudrost, a njegovo nošenje potiče na vjeru u sebe, Diamond Quartz što isijava čistu svjetlost i duhovnu energiju, a istovremeno simbolizira predanost i ljubav u vezama, te Pyrite kao zaštitnički kamen koji pruža duhovnu i emocionalnu zaštitu, inspirira kreativnost i potiče snagu.

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene. Tako je i nakit prirodan u svakom pogledu, odnosno oblik i boja neobrađenog dragog kamenja su izvorni, te sačuvani bez dodatnih rezanja i bojanja, jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao što je i svaka žena.

Nova kolekcija Goddesses Purpose brenda Anka jewelry može se potražiti u Babushka storeu (Vlaška ulica 7, Zagreb), Experience Trogir storeu (Budislavićeva 14, Trogir), kupiti na službenoj internetskoj stranici ili naručiti putem službenog Instagram profila.

Više

Fashion report

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje.

Dizajn

Malo tko još nije čuo za SEXY PLEXY , hrvatski brend nakita koji je must have dio stylinga apsolutno svake trendseterice.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.