Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Anovi ima novu kolekciju

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije koja ostavlja bez daha.

Haljina kao omiljeni ženski modni komad glavni je motiv najnovije Anovi kolekcije koja ostavlja bez daha.

Ženstveni stil, elegancija, komadi inspirirani ljetom ističu se cijelom kolekcijom koja ide u korak s prepoznatljivim stilom modne dizajnerice Ivone Glavaš.

Haljine su upotpunjene odvažnijim dodirom gdje jednostavni krojevi s naglaskom na figuru, neutralne boje, duboki dekoltei i senzualni prorezi donose odvažne siluete na elegantan način. Svi ovi elementi nude prednost u nošenju haljina na više načina u različitim prigodama tijekom dugih ljetnih dana i noći.

Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u ljetnim danima i noćima u Martinis Marchi dvorcu gdje je prošle godine predstavila kolekciju kupaćih kostima. Dojam potpune privatnosti, diskretnog luksuza i harmonije koji je ostao u sjećanju nakon boravka u dvorcu htjela je oživjeti kroz haljine. Stoga je baštinski hotel Martinis Marchi bio savršena kulisa za snimanje nove kampanje.

  • Model: Matija Mladin
  • Foto: Prosper Filipović
  • Frizura: Frizerski salon Kristina Lucija
  • Šminka: Paese, Fidelius Beauty

Ne propustite

Fashion report

Duga ELFS maxi haljina puderaste boje Valerie Per jedina je haljina u koju trebate investirati ovog ljeta i nosit ćete ju godinama kao vaš...

Trendovi

Answear.hr ima široku ponudu dizajnerskih brendova sunčanih naočala, a dio tog portfolija ne može se pronaći u našim optikama.

Darivanje

Ne postoji standardna stimulacija klitorisa koja djeluje na sve žene jednako.

Fashion report

Tommy Hilfiger, istaknuo je bit ljeta te u Splitu te pripremio ekskluzivni modni događaj za domaće infleuncere i ambasadore brenda koji su među prvima...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.