Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Answear.LAB dokazuje da ženska potpora nije mit

Answear.LAB razumije da kroz stil možemo bez ijedne riječi izraziti svoj identitet.

Answear.LAB razumije da kroz stil možemo bez ijedne riječi izraziti svoj identitet. Zato kolekcija SISTERHOOD (hrv. Sestrinstvo) donosi mnoštvo referenci i skrivenih simbola koji se odnose na sestrinstvo.

Ružičasta boja vodi glavnu riječ i predstavlja bezuvjetnu ljubav i razumijevanje koju bi žene trebale pružiti jedna drugoj. K tome, ružičasta je istovremeno romantična i intimna, a u psihologiji ova boja predstavlja nadu – osjećaj da će sve biti u redu.

Ružičasta je također zaštitna boja dizajnerice feministice i modne ikone Else Schiaparelli čiji je rad nadahnuo dizajnere robne marke Answear.LAB. U kolekciji SISTERHOOD živahna nijansa smjele ružičaste krasi kožne kapute, satenske haljine, suknje od tila i ženska odijela. Popraćena je umirujućim plavim traperom i futurističkom srebrnom bojom koja simbolizira budućnost i svijet snova. Uz atraktivne aplikacije na trapericama, jakne od trapera i nakit koji nadopunjuje cjelokupni dojam, svjetluca čak i odjeća – tu su srebrne bomber jakne, biker jakne, topovi i suknje.

Sestrinstvo utječe na sve aspekte života, pa tako i kolekcija SISTERHOOD uvelike nadilazi svijet mode i povezuje ga s glazbom i umjetnošću. Svako od ovih područja u međusobnoj je interakciji i može biti nositelj važnih slogana ili iskre koja će potaknuti promjene u društvu. Upravo zato višedimenzionalna kampanja SISTERHOOD povezuje proaktivne i snažne žene koje si svakodnevno pružaju potporu.

Jedan od centralnih aspekata kolekcije su majice i gornji dijelovi trenirki s otisnutim kolažima Anije Glik, talentirane poljske umjetnice koja je surađivala s najvećim modnim kućama.

Samo za Answear.LAB, Ania Glik osmislila je seriju od 6 digitalnih kolaža sa sloganima koji odražavaju snagu sestrinstva. Simboli sestrinstva poput sklopljenih ženskih ruku pojavljuju se pored slogana:

  • “STAND BY YOUR SISTER”,
  • “SISTERHOOD GIVES YOU POWER”
  • “HELP ONE ANOTHER IS PART OF SISTERHOOD RELIGION”.

Više

Trendovi

Cipele za šetanje kroz snove pravi je opis za čizme s kojima imamo osjećaj kao da hodamo po oblacima.

Seks

Pornografija ponekad igra i ključnu ulogu u očekivanjima tijekom intimnih odnosa.

Fashion report

Borboleta, vodeći brend modnog nakita, s ponosom predstavlja najnoviju ekskluzivnu suradnju s mladim umjetnicama, dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom Haban, Zitom Nakić i Andreom Šumberac. 

Fashion report

Moderan dizajn kojega donose Jadran čarape donosi savršen izbor za svakoga

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.