Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Anthony De Mello: Prestanite se popravljati

Knjiga nosi snažnu poruku: možete biti sretni već sada i otvara nova područja slobode kojih nismo bili svjesni.

Prestanite se popravljati: Probudite se, sve je dobro naslov je najnovijeg izdanja Anthonyja De Mella koje predstavlja najbolje od njegovih učenja, teorija i vježbi. Knjiga nosi snažnu poruku: možete biti sretni već sada i otvara nova područja slobode kojih nismo bili svjesni.

Unatoč svakodnevnim pritiscima društva, kulture i medija koji nam govore što je potrebno za sreću, De Mello nam pokazuje da postoji način za oslobađanje od lažnih i nametnutih vrijednosti. Ova nam knjiga otvara oči i pomaže nam uvidjeti kako su nas tuđa uvjerenja programirala, uvjetovala i vezala. Bez pokušaja da se popravimo ili poboljšamo, već jednostavnim viđenjem naše duboke programiranosti, otvara nam se posve novo područje slobode i radosti. Čitajući ovu knjigu možemo dobiti duboke uvide u jednostavnost istinskog osjećaja sreće, naspram kratkotrajne euforije i uzbuđenosti koje smo zamijenili za sreću.

Pored učenja i vježbi, knjiga sadrži i mnoštvo poučnih priča. De Mellova jednostavnost i mudrost ne ostavljaju nikoga ravnodušnim.

Možete li zamisliti koliko je oslobađajuće nikad više ne biti u zabludi, nikad više ne biti razočaran? Nikad se više nećete osjećati iznevjereno. Nikad se nećete osjećati odbačeno. Želite se probuditi? Želite sreću? Evo je: odbacite svoje lažne ideje.

Anthony De Mello

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 24. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Narcisa Vrbešić-Ravlić

Više

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Moj dom

Ako slučajno imate podrum s niskim temperaturama, jabuke tamo mogu stajati do 10 mjeseci.

Darivanje

BeeVenom touch proizvodi su prirodni, sigurni i ne sadrže zabranjene supstancije.

Seks

Kad ljudi dožive loš orgazam, opisuju ga kao čisto fizičku reakciju bez užitka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.