Anti-age linija Caudalie Resveratrol lift obogatila svoj asortiman

Ulaskom u srednje godine koža neminovno stari. S godinama se smanjuje prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline u stanicama i proizvodnja kolagena što znači da koža gubi elastičnost i čvrstoću. Pojava bora je neizbježna, ali cijeli proces može se usporiti i ublažiti odgovarajućom njegom. Upravo zato potrebna je svakodnevna upotreba proizvoda koji svojim sastojcima aktiviraju proces obnavljanja kože.

Caudalie je u suradnji sa dr. Davidom Sinclairom (Harvard Medical School) kreirao liniju za lifting  pod nazivom Resveratrol lift. Svi proizvodi u liniji sadrže dva najbolja anti-age sastojka – Resveratrol iz trsa vinove loze i mikro-hijaluronsku kiselinu. Novost u ovoj revolucionarnoj liniji je nova anti-age dnevna krema za lifting. Krema je obogaćena grožđanim uljem i shea maslacem. Idealna je za suhu, zrelu i osjetljivu kožu.

4018-resveratrol_lift_packshot_collection

Predstavljamo vam novi proizvod Caudalie Reseratrol lift anti-age dnevnu kremu za lifting

Reseratrol iz trsa vinove loze vraća čvrstoću, a kompleks mikro-hijaluronskih kiselina omogućuje zaglađivanje bora i volumen kože. Upravo ova kombinacija u jedinstvenom patentu licu vraća mladenački izgled. Uz to ova anti-age dnevna krema obogaćena je grožđanim uljem i shea maslacem što je čini idealnim proizvodom za dnevnu njegu suhe i zrele kože. Krema se nanosi ujutro na prethodno očišćeno područje lica i vrata. Peptidi redefiniraju konture i postižu lifting lica, a Soft focus pigmenti i matirajući puderi nježno zaglađuju i daju zdravi sjaj i blistavost tenu. Ima 93% prirodnih sastojaka, bez parabena je, ftalata, fenoksietanola i sastojaka životnjskog porijekla. Nekomedogena, a samim time i pogodna za osjetljivu kožu.

50 ml, cijena: 323 kn

Caudalie Esveratrol lift učvršćujući serum koji je od početka godine dio ove ekskluzivne linije za njegu lica od sada se aplicira kroz pumpicu, ne više kroz pipetu. Putem ovog mehanizma njegova upotreba znatno je olakšana tako da vjerujemo da ćete ga od sada sa više zadovoljstva nanositi na svoje lice. Serum je bez ulja, nekomedogen i dermatološki testiran.

30 ml, cijena: 358 kn