Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
L'Erbolario
L'Erbolario

Trendovi

Anti-age vitamin zlata vrijedan: 3 koraka rutine do idealne kože

Uz nove proizvode L’erbolario nam preporučuje i 3 jednostavna koraka za učinkovitu njegu kože.

Poznato je i da je vitamin C visoko učinkovit antioksidans, koji poboljšava elastičnost, tonus i sjaj kože, stimulirajući proizvodnju kolagena i sprječavanje nastanka površinskih bora i znakova umora. Čestice čistog zlata imaju moć učinkovitog prenošenja molekula vitamina C do razine kože, čime se pojačava antiradikalna, antioksidativna i osvjetljujuća funkcija. Istodobno, ekstrakti limete, listova limete i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje dragocjene rutine.

Vrhunski tretmani nove L’erbolario linije Vitamin C & 24K Gold sadrži 24K zlato koje dolazi iz rudnika certificiranih prema standardu Fairmined, a formulirana je kao vitaminski koktel iznimno učinkovitih sastojaka poput vitamina C koji, u kombinaciji s 24K zlatom, pojačava njegovo anti-age djelovanje.

3 koraka rutine do idealne kože

Uz nove proizvode L’erbolario nam preporučuje i 3 jednostavna koraka za učinkovitu njegu kože.

1. korak – pripremite kožu na jedinstven tretman – Vitamin C & 24K Gold prah za čišćenje lica

Revolucionarni prah za čišćenje se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu za čišćenje. Dovoljna je mala količina proizvoda koju je potrebno pomiješati s vodom kako bi se dobila nježna pjena. Ova nova eko-rutina koja jamči do 100 pranja uz uštedu do 75% vode u usporedbi s tradicionalnim proizvodima za čišćenje lica.

2. korak – regenerirajte kožu lica – Vitamin C & 24K Gold 24 h krema za lice

Ova dragocjena dnevna i noćna vidljivo smanjuje površinske bore i daje glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja. Zapravo, čestice čistog zlata imaju moć učinkovitog prenošenja vitamina C na razinu kože, pojačavajući antiradikalnu i antioksidativnu funkciju. Također, hijaluronska kiselina svojim super-hidratantnim i anti-age djelovanjem aktivira ekstrakt kavijar limete i ružičastog soka grejpa, vrlo bogatog vitaminom C.

3. korak – ublažite natečenost okoloočnog područja – Vitamin C & 24K Gold krema za područje oko očiju

Nježno tapkajući područje oko očiju, na nesite kremu za okoloočno područje. Bore i znakovi umora vidljivo su smanjeni zahvaljujući ovom inovativnom tretmanu. Uz pomoć čistog zlata, učinkovito prenosi vitamin C na razinu kože, čime se pojačava antioksidativno i anti-age djelovanje. Uz to, hijaluronska kiselina hidratizira područje oko očiju i čuva kolagen, dok kofein iz zrna zelene kave pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući tako podočnjake i sitne bore. Osim što je učinkovita i vidljivo smanjuje bore i znakove umora, pomaže mikrocirkulaciji površine kože smanjujući podočnjake, linija sadrži 96–99% satojaka prirodnog porijekla u eko prihvatljivoj ambalaži.

L’Erbolario proizvode, pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

Fotografije @Ormarija – Marija Nikišić.

Više

Beauty report

Vrhunski tretmani nove L'erbolario linije Vitamin C & 24K Gold sadrži 24K zlato koje dolazi iz rudnika certificiranih prema standardu Fairmined, a formulirana je...

Fashion report

Dijamant je uvijek bio više od sjajnog dragog kamena, a prsten, ogrlica ili narukvica ukrašeni njime znače i više od lijepe geste.

Trendovi

Posljednja noć u godini poseban je izazov kada se želimo osjećati glamurozno, a slavljenički duh te večeri poziva nas na dozvoljeno pretjerivanje.

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.