Budi fit

Aqua Maris čuva zdravlje

Preporučuje se u prevenciji prehlade i gripe.
Svinjsku gripu nećemo spriječiti dođemo li u doticaj s virusom H1N1, ali se pravilnom ponašanjem možemo zaštiti i umanjiti mogućnost zaraze.

Kao što je poznato, prenosi se putem kapljica koje nastaju kašljanjem i kihanjem, a virus u naše tijelo ulazi kroz usta i nos. zato, osim pranja ruku, stručnjaci preporučuju i ispiranje nosa i usta morskom vodom. Morska voda čisti sluznicu nosa i usta, pomaže uspostavljanju njene normalne funkcije i sprečava razvoj bakterijskih i virusnih infekcija.

Za zaštitu od bakterijskih i virusnih infekcija Aqua Maris sprej za nos potrebno je obilno raspršiti u nosnicu više puta dnevno tijekom cijele sezone prehlade i gripe. Isti način zaštite preporuča se i za sluznicu usta i grla, uporabom Aqua Maris spreja za grlo.

Proizvodi Aqua Maris


Aqua Maris sprej za nos
Ovu izotoniziranu morsku vodu mogu koristiti djeca i odrasli. Treba ju obilno raspršiti u nosnicu i ispuhati nos. Dobro je ponoviti postupak nekoliko puta dnevno.

Aqua Maris sprej za grlo
U spreju je hipertonična morska voda koju mogu koristi djeca i odrasli. Primjenjuje se na način da se više puta dnevno rasprši u usnu šupljinu i grlo.

Dermospray
Antiseptik za kožu i za čiste ruke.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Duh i tijelo

Iako su burne misli i stres najveći krivac za nesanicu, veliki utjecaj ima i hrana koju jedemo prije spavanja.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version