Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Aqua Maris čuva zdravlje

Preporučuje se u prevenciji prehlade i gripe.

Svinjsku gripu nećemo spriječiti dođemo li u doticaj s virusom H1N1, ali se pravilnom ponašanjem možemo zaštiti i umanjiti mogućnost zaraze.

Kao što je poznato, prenosi se putem kapljica koje nastaju kašljanjem i kihanjem, a virus u naše tijelo ulazi kroz usta i nos. zato, osim pranja ruku, stručnjaci preporučuju i ispiranje nosa i usta morskom vodom. Morska voda čisti sluznicu nosa i usta, pomaže uspostavljanju njene normalne funkcije i sprečava razvoj bakterijskih i virusnih infekcija.

Za zaštitu od bakterijskih i virusnih infekcija Aqua Maris sprej za nos potrebno je obilno raspršiti u nosnicu više puta dnevno tijekom cijele sezone prehlade i gripe. Isti način zaštite preporuča se i za sluznicu usta i grla, uporabom Aqua Maris spreja za grlo.

Proizvodi Aqua Maris


Aqua Maris sprej za nos
Ovu izotoniziranu morsku vodu mogu koristiti djeca i odrasli. Treba ju obilno raspršiti u nosnicu i ispuhati nos. Dobro je ponoviti postupak nekoliko puta dnevno.

Aqua Maris sprej za grlo
U spreju je hipertonična morska voda koju mogu koristi djeca i odrasli. Primjenjuje se na način da se više puta dnevno rasprši u usnu šupljinu i grlo.

Dermospray
Antiseptik za kožu i za čiste ruke.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Sve više žena pridaje pažnju sastavu proizvoda koje koriste, pa tako i higijenskih uložaka.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Iako ne postoji lijek za rosaceu, terapija može pomoći u regulaciji bolesti i smanjenju simptoma. E

Zanimljivosti

S ciljem implementiranja novih i „zelenih“ poboljšanja, u Hansaplastu su se potrudili pronaći još izdržljivije materijale za sastavne dijelove novog flastera.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.