Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

She Book Club

Aria Cnoll: Nebo iznad neba

Aria Cnoll pseudonim je pod kojim piše Karolina Obradović. Odrasla je u blizini Slavonskog Broda.

Ona piše poeziju i prozu, a svoje knjige tiska o vlastitom trošku. Izdala je četiri romana, četiri zbirke poezije i jednu zbirku s citatima. Aria Cnoll pseudonim je pod kojim piše Karolina Obradović. Odrasla je u blizini Slavonskog Broda.

Poeziju je objavljivala u Webstilusovim zbornicima kao i u zajedničkim zbirkama autora. Neke od kratkih priča objavljivala je u Motivacijskom magazinu Kleopatra.
Svoje tekstove i djela predstavlja na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu, a poeziju s glazbom na YouTube kanalu. Uz to je stalna suradnica na Stella portalu i piše ljubavne romane za časopis Gloria. U časopisu su joj izašli romani: Zaboravljena pisma i Tragovi ljubavi.

Karolina je već u djetinjstvu osjetila ljubav prema pisanju. U pisanju pronalazi sebe i beskompromisno mu se predaje. Njenu poeziju nadahnjuju razne teme, ali tu izdvaja vječnu i neiscrpnu temu ljubavi.

Do sada je objavila romane: Nebo iznad neba, U arhivi vremena, Međuprostor i Igrač, a ne igračka. Objavila je i četiri zbirke poezije: Dok osjećaji vode svoj ples, Zagrljaj tišine, Suhe kapi, U pozadini jedne note, te zbirku citata Mala riznica riječi.

Nebo iznad neba

Nakon nesreće Nora se nađe na mjestu daleko od svega što je do sad poznavala. Iza zidina u kojima se skriva tajanstveni, zapušteni grad Nora upoznaje mjesto zvano Vita i njegove stanovnike. Izlaz iz njega nije moguć osim po dolasku osoba koje nazivaju Jahačima i kojima stanovnici beskompromisno vjeruju. No jesu li oni zapravo ti koji na neki način odlučuju o njihovim sudbinama?

Primorana naviknuti se na njoj nepoznata pravila i slijedom neobičnih događaja, vizija i snova, Nora se sve više plaši činjenice da se nikad više neće moći vratiti od kud je došla. Iako iz dana u dan sve više spoznaje sebe još uvijek nije potpuno svjesna mjesta na kojem se nalazi.

No što će se dogoditi kad njezin ego s vremenom popusti i glas razuma nadglasa glas srca? Hoće li smoći dovoljno snage da oprosti sebi i drugima? Što će se dogoditi kad naposljetku otvori oči…?


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 3. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Fiket

Više

Darivanje

Anna Harrington nova je autorica na domaćoj književnoj sceni čiji će ljubavni romani okupirati police ljubitelja žanra.

She Book Club

Čitanje je mnogima jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti jer znaju kako se najrazličitije pustolovine skrivaju upravo među koricama knjiga.

She Book Club

U Meksiku pedesetih godina 20. stoljeća mlada pripadnica visokog društva otkriva jezive tajne prekrasne stare vile.

She Book Club

Nakon više tisuća pročitanih stranica i dugog vijećanja odluka je pala: najbolji hrvatski roman u prošloj godini je 'Zemlja bez sutona', prozni prvijenac Marije Andrijašević, nagrađivane...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.