Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Ariel predstavlja ECOCLIC® BOX – inovaciju koja može uštedjeti tisuće tona plastike u Europi

Ariel još jednom oduševljava korisnike svojim inovacijama i rješenjima koja smanjuju ekološki otisak povezan s pranjem rublja

Ariel još jednom oduševljava korisnike svojim inovacijama i rješenjima koja smanjuju ekološki otisak povezan s pranjem rublja. I u Hrvatskoj je od nedavno dostupna najinovativnija, revolucionarna kartonska ambalaža ECOCLIC® koja je nastala nakon četiri godine rigoroznog testiranja.

Posebna tehnologija otvaranja i zatvaranja, koja se dosad nije mogla primijeniti na kartonska pakiranja, od sada omogućuje dodatan iskorak u smjeru postizanja nulte emisije CO2 u atmosferu. Kutija ECOCLIC® certificirana je za sigurnost djece, a taktilni elementi je čine inkluzivnom za osobe koje imaju poteškoće s vidom ili kognitivnim sposobnostima.

Kad bi svi…

Kad bi svi korisnici kapsula Ariel Pods® u plastičnoj ambalaži prešli na novu kartonsku kutiju ECOCLIC®, u Europi bi se moglo uštedjeti do 6500 tona plastike godišnje. Kutija ECOCLIC® ključni je korak u Arielovoj predanosti da pomogne smanjiti upotrebu nove plastike u proizvodnji deterdženata za 30% do 2025. godine na području Europe. Nova kartonska ambalaža ima FSC certifikat i može se u potpunosti reciklirati, a i sama je izrađena s više od  70% recikliranih vlakana. Kapsule Ariel Pods® također se proizvode bez ikakvog proizvodnog otpada.

Novo kartonsko pakiranje ECOCLIC® jedna je od Arielovih najvećih inovacija. Rigorozna istraživanja tijekom 4 godine provedena su kako bismo ga usavršili i oduševili potrošače dizajnom i održivim rješenjem. Zaista smo zadovoljni što se naporan rad isplatio i što smo možemo ponuditi inkluzivnost u pakiranju koje  smanjuje količinu plastike uz zadržavanje visokih standarda sigurnosti djece. Ovo, zajedno s Arielovom izvanrednom snagom čišćenja pri hladnijim temperaturama, označava prekretnicu na našem putu da u potpunosti anuliramo utjecaj na okoliš u ukupnom Arielovom lancu proizvodnje, transporta i pranja“, izjavila je Ana Lakić, regionalna brend direktorica unutar kompanije Procter&Gamble.

Hladno je novo vruće

Sve nove kapsule deterdženta Ariel Pods® prilagođene su za pranje na temperaturama od 30 stupnjeva jer – hladno je novo vruće! Za izvanrednu čistoću i pojačanu svježinu pranja na nižim temperaturama zaslužna je njihova nova tehnologija CoolClean. Pametni dizajn s više odjeljaka u kapsulama sastojke drži odvojenima do trenutka pranja. U dodiru s vodom oslobađa se moćna tehnologija za uklanjanje mrlja što predstavlja najsnažnije i najdublje čišćenje dosad.

Hladnije pranje je bolje za planet jer se gotovo 60% ugljičnog otiska povezanog s pranjem rublja događa zbog zagrijavanja vode. Kad bi svi u Europi smanjili temperaturu pranja s 40°C na 30°C, moglo bi se uštedjeti 3,5 milijuna tona CO2 godišnje, što je jednako uklanjanju dva milijuna automobila s cesta. A prebacivanje na hladnije pranje bolje je i za odjeću jer dulje štiti tkanine i donosi daljnje uštede. Promjenom temperature pranja sa 60°C na 30°C potrošnja električne energije se smanjuje za do 60%, što znači niže račune za struju na kraju mjeseca.


Darujemo dvije čitateljice!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 18. studenog točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnice

Nikolina Hossu

Gordana Mičuga

Više

Moj dom

Ako niste otišli do dućana ili želite neko jeftinije/zdravije rješenje, pokušajte sami napraviti odstranjivač mrlja

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.