Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Arileo predstavlja kolekciju jesen/zima 2016.

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom predstavlja modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016.

Modni brand Arileo koji godinama oduševljava svojim klasičnim i promišljenim dizajnom predstavlja modnu kampanju za aktualnu kolekciju jesen/zima 2016.

80-te godine oduvijek su bile neiscrpna i vječna inspiracija u modi, umjetnosti, kulturi i glazbi. Upravo u tom jedinstvenom vremenskom razdoblju modni studio Arileo pronašao je inspiraciju za svoju novu kolekciju, te igrajući se formom i konstrukcijom na suvremen način interpretira krojeve prepoznatljive za to modno razdoblje. Volumenizirana i naglašena ramena s istaknutim strukom dobila su sasvim novu dimenziju elegancije.

Arileo6

Kao i uvijek kombinezoni i haljine ostaju imperativ modnog studija Arileo kojima se svake sezone udahnjuje nova doza ženstvenosti, ali uvijek s određenim pomakom i nekim novim detaljem poput naglašenih ramena koji dominiraju ovom kolekcijom.

Koloristički Arileo i dalje štuje prave zemljane i jesenske  tonove koji na najbolji način dočaravaju njihovu modnu viziju.

Svijet 80-tih godina ispričan je kroz rad modnog studija Arileo koji je u konstantnom istraživanju kroja, koji je ostao uvijek nenametljiv a opet inovativan i prepoznatljiv.

Fotografije: Goran Matijašec

Model: Dijana Radan

Šminka & kosa: Josipa Lijić

Više

S modne piste

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo.

Fashion report

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileo stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i...

Predstavljamo

Od trendi zimskih kaputa do neodoljivih svečanih i elegantnih večernjih lookova

Fashion report

Toplina je ono što se nosi i što nalaže domaća moda za ovu sezonu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.