Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Artističke kolekcije Zlatarne Celje

Nove zlatne i srebrne kolekcije Zlatarne Celje odraz su umjetničke inspiracije, spoj dizajna i vrhunske vještine majstora zlatara

Nove zlatne i srebrne kolekcije Zlatarne Celje odraz su umjetničke inspiracije, spoj dizajna i vrhunske vještine majstora zlatara. Elegantan damski stil i suvremeni oblici prisutni su u kolekcijama proljeće/ljeto 2017.

Kolekcija BB

Dijamanti traju zauvijek baš kao što će trajati i zaljubljenost u zlatnu kolekciju BB. Moćna kombinacija bijelog zlata i briljanata osvaja na prvi pogled, a na simboličan način predstavlja sreću i vjernost u ljubavi. U minucioznoj izradi kolekcije BB vidljiva je sva vještina i posvećenost dizajnera i majstora zlatara koji kombiniraju tehnike ručne izrade i suvremenih tehnologija. U kolekciji su prsten, naušnice i ogrlica.

Probudi umjetnicu u sebi uz kolekciju Art Deco

Srebrna kolekcija Art Deco odaje počast kreativnom izrazu koji je spojio umjetnost i svakodnevni dizajn. Oblik je u središtu pozornosti ove kolekcije namijenjena ljubiteljima dizajna i umjetničkog izraza. U kolekciji koja je izrađena od vrhunskog rodiniranog srebra i Svarowski kristala su ogrlica i prsten.


Savršeni spoj jednostavnosti i snage
Manje je više! U svakoj kutiji za nakit svoje mjesto mora pronaći kolekcija koju krasi bezvremenska elegancija i nepogrešiv stil. Kolekcija Petit od bijelog zlata i bijelih briljanata odiše jednostavnošću, a ujedno ostavlja moćan dojam. Kolekciju čine prsten, naušnice i ogrlica.

Zadrži posebne trenutke

Posebni životni trenutci zaslužuju i posebne podsjetnike. Uz novu zlatnu kolekciju Moments zadržite najljepša sjećanja i uspomene na najljepši mogući način. Simbole poput ljubavi, sreće i beskonačnosti dodatno upotpunite malim sretnim BHappy narukvicama.

Ne propustite

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.