Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

SheRULES

Arty party u galeriji – probudite umjetnika u sebi i podržite žensko poduzetništvo

Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem.

Idući tjedan se u centru Zagreba održava nesvakidašnji događaj u organizaciji šest zanimljivih umjetnica. Arty party u galeriji je interaktivna, iskustvena, prodajna izložba umjetnina; slika, stakla, keramike i dr., ali za razliku od klasične izložbe s malim iznenađenjem. Ovaj put vas čeka opušteno druženje s ovim sve samo ne klasičnim ženama!

Puna Luna – instalacija Jelena

Imate priliku ne samo vidjeti već i iskustveno upoznati različite medije i tehnike (uz slikanje i crtanje tu je i glina, staklo i tkanina) te se okušati u njima na licu mjesta! Možete se i još dublje uključiti u neku od tema prijavom na odlične radionice koje se održavaju u sklopu ove manifestacije.

Možete postati i dio izložbe jer su jedan zid rezerviran samo za radove koje ćete napraviti s posjetiteljima! Osim toga, ovo je idealna prilika za podržati žensko poduzetništvo kupnjom umjetnine.

Irena staklo
Kako je nastao Arty party

Arty party je započeo u svibnju 2022. godine kao spontani art piknik u dvorištu Art studija Laure Rainbow. Par prijateljica se okupilo kako bi zajedno stvarale, svaka u svom mediju i uživale u divnom društvu.

Ubrzo su shvatile koliko je neopisivo dobar osjećaj! Stvarati umjetnost u društvu drugih umjetnica, biti svoja među svojima; podržana i inspirirana! Sa svakog od tih druženja odlazile su punih baterija, entuzijastične i inspirirane. Njihov krug se širio, ali koncept je ostao isti – opušteno druženje uz finu hranu i piće i kreativno izražavanje.

A sada im se i vi možete pridružiti!

Ovaj šesti po redu Arty Party odlučile su održati u Galeriji specijalne policije (Trg žrtava fašizma 1, Zagreb) i otvoriti za javnost i to ne samo umjetnike i kreativce. Dobrodošli su apsolutno svi, bez obzira na dob i spol, pogotovo oni znatiželjni.

Službeno otvorenje je u ponedjeljak, 22.4. u 18:30 sati, baš na Dan planeta Zemlje koja je svakoj od njih posebno draga što je vidljivo iz nekih od radova koji će biti izloženi.

Bez obzira na službeno otvorenje, Arty party počinje već od jutra i trajat će sve do petka, od 10 do 20 sati svaki dan.

Dođite upoznati Barbaru, Irenu, Jelenu, Kristinku, Lauru i Martinu! Još važnije, upoznajte neki možda skriveni dio sebe koji jedva čeka izaći na površinu! Tko zna, možda otkrijete svoj novi najdraži hobi, a možda to onda, kao većini organizatorica, čak postane i zanimanje!

Ne propustite

Obitelj

U modernom roditeljstvu često se raspravlja o tome kako najbolje zabaviti djecu i održati njihov interes.

Darivanje

Možda ste jednostavno negdje putem naučili žrtvovati sebe da bi vas drugi voljeli.

Drama Queen

Metode pomognute oplodnje rezultirale su rađanjem oko 10 milijuna djece diljem svijeta. U Hrvatskoj je to negdje oko 5 % od ukupno rođene djece

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.