Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

ARYA Intimates: Vraća osjećaj samopouzdanja nakon karcinoma dojke

Simona Augustić je osnivačica startup brenda ARYA Intimates.

Svakodnevno se susrećete s brojnim ljudskim pričama. Neke od njih su tužne, neke od njih su sretne, a neke imaju neočekivan završetak. Nadamo se da ovu priču nećete zanemariti kao još samo jednu u nizu, već kao ono što to jest: pomoć svim ženama koje su nakon dijagnoze karcinoma dojke prošle jednu od najtežih operacija u svom životu – mastektomiju.

Simona Augustić je osnivačica startup brenda ARYA Intimates. Njena priča počinje s mastektomijom, nakon koje je ostala šokirana slabom ponudom donjeg rublja i kupaćih kostima za žene koje su prošle takvu operaciju. “U razgovoru s drugima, uvidjela sam da nisam jedina i tu se rodila ideja o liniji proizvoda namijenjenim upravo tim ženama”, priča Simona.

Nakon mastektomije, većina žena osjeća gubitak ženstvenosti i samopouzdanja, a nedostatak rublja koje bi odgovaralo njihovim potrebama dodatno pojačava tu sliku. “Misija ARYA  kolekcije je potaknuti žene da (ponovno) zavole svoje tijelo te da svoje teške životne okolnosti prihvate kao izvor snage i gracioznosti.

Ovim ženama potrebna je ljubav i pažnja, a upravo to je utkano u svaku nit koja čini ARYA kolekciju postoperativnog donjeg rublja, pidžama i kupaćih kostima. Ova optimističnost nastaje u bliskoj suradnji s dizajnerima, vlasnicima krojačkih obrta i tvornica – naime, sve je proizvedeno u Hrvatskoj s ciljem poticanja domaće ekonomije.

Trenutno su jedini u Hrvatskoj i regiji koji se bave proizvodnjom ovakvih artikala. “Možemo tim ženama pružiti ljepotu, udobnost, sigurnost i jednakost koje su im prijeko potrebne u izazovnim životnim trenucima. Kolekcija ARYA Intimates je tu kako bi njegovala žensko tijelo i osjećaj samopouzdanja nakon karcinoma dojke. Uz nju, one se neće osjećati kao pacijentice, već prvenstveno kao žene”, nastavlja Simona ponukana vlastitim iskustvom.

Listopad je mjesec posvećen jačanju svijesti o problemu karcinoma dojke i ne zaboravite se pregledati.

Više

Duh i tijelo

Moguće je poboljšati samopoštovanje ako to učinimo na pravi način.

Duh i tijelo

Kako god odlučili preživjeti gubitak ljubavi, razvod, prekid - bitno je da to učinite. Možete plakati, vrištati, zatvoriti se u sobu, mrziti cijeli svijet...

Savjeti stručnjaka

Značajan napredak pada smrtnosti od raka dojke dijelom je rezultat Nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke ali i sve bolje dijagnostike i liječenja.

Zanimljivosti

Upisom u prestižnu međunarodnu Školu brzog čitanja i mudrog učenja polaznicima se otvaraju jedna sasvim nova vrata u procesu učenja, pamćenja, percepcije, prihvaćanja vlastite...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.