Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Horoskop

Astrološka prognoza za srpanj: Smanjite očekivanja i povećajte strpljenje!

Možda nailaze neke izazovne stvari, ali također nam se nudi prilika za dublje buđenje srca

Postoji mogućnost da bi srpanj mogao biti malo težak mjesec, međutim, Svemir je tu da pruži svoju podršku i nudi i neke blaže vibracije. S retrogradnom Venerom, pitanja srca mogu privući našu pažnju i možemo osjetiti da su svjetla reflektora usmjerena na odnose u našim životima. Možda nailaze neke izazovne stvari, ali također nam se nudi prilika za dublje buđenje srca. Možda će nam trebati više strpljenja, a želja da zastanemo i razmislimo može rasti.

2. srpnja Venera u Lavu čini kvadrat s Uranom u Biku. Venera je trenutno u svojoj fazi sjene, pripremajući se da krene retrogradno kasnije u mjesecu. Otprilike u to vrijeme mogli bismo početi dobivati uvide u ono čega retrogradna Venera traži da se oslobodimo. Uran može biti nestabilna prisutnost ovdje, tako da možda ono što otpuštamo nije ono što smo očekivali. Ako stvari tutnje u ovom trenutku u vezi s određenim odnosom u vašem životu, vrlo je vjerojatno da će potpuna slika doći na vidjelo kako Venera dublje ulazi u svoje retrogradno putovanje.

3. srpnja događa se pun Mjesec u Jarcu. Pun Mjesec u Jarcu podsjeća nas da možemo učiniti teške stvari! Ovaj pun Mjesec dat će nam motivaciju, odlučnost i poticaj da odgovorimo na sve izazove s kojima se trenutno suočavamo. Iako postoji neka teška energija oko ovog punog Mjeseca, imamo podršku Svemira na našoj strani da podnesemo svaku težinu i nadvladamo je.

Ovdje postoji prilika za veliki uspjeh ako se uhvatimo u koštac sa svim izazovima koji nam se mogu naći na putu. Uzemljujuće vibracije Jarca također će nas podsjetiti da u svoje živote unesemo stabilnost, bilo da se radi o stvaranju granica, poštivanju rasporeda ili samo pojačanju i preuzimanju odgovornosti za naše postupke. Ako se suočavate s teškim izazovima ili borbama u svom životu, ovaj pun Mjesec će osvijetliti put.

4. srpnja Sunce se poravnava sa Siriusom, našim Duhovnim Suncem, aktivirajući prolaz visokofrekventne energije. Sirius se smatra vrlo važnom zvijezdom u mnogim različitim kulturama. Drži nevjerojatno visoku vibraciju koja je dodatno pojačana. Sirius obasjava slobodu i inteligenciju i pojačava našu psihičku energiju.

Također se vjeruje da je Sirius dom nevjerojatno napredne izvanzemaljske rase koja je poznata po svojim psihičkim darovima i inteligenciji, posebno kada je u pitanju tehnologija. Sirius vibrira briljantnu plavu svjetlost koju možemo usmjeriti i odaslati u svoja tijela. Ovo plavo svjetlo može podići našu vlastitu vibraciju, nadahnuti nas idejama za budućnost i aktivirati osjećaj slobode u našim životima. Ovo je prekrasan dan visoke vibracije za postavljanje namjera, meditaciju i čišćenje našeg energetskog polja.

10. srpnja Mars, planet akcije, prelazi u prizemljenu i iscjeljujuću Djevicu. Mars u Djevici je fantastičan za dobivanje inspiracije o vašem zdravlju i dobrobiti. Ovo je dobro vrijeme da se njegujete, brinete o sebi i da poduzmete korake kada je u pitanju poboljšanje vašeg zdravlja. Mars u Djevici može biti nevjerojatno pokretan i neovisan i iako je to sjajno, dobar je podsjetnik da je u redu tražiti pomoć. Ne morate sve učiniti sami.

17. srpnja događa se mlad Mjesec u znaku Raka. Mladi Mjesec u znaku Raka vrijeme je da nahranimo svoju dušu i da se prisjetimo onoga što nam je uistinu važno. Rak je osjetljiva energija, ali je i nevjerojatno hrabra energija. Potrebna je hrabrost da se zauzmemo za sebe, da slušamo svoje srce i slijedimo ono što nam se čini dobrim i čistim. Pod ovim mladim Mjesecom u znaku Raka, također možemo osjetiti dotok svježe energije.

To će biti pojačano zbog promjene znakova Mjesečevih čvorova istog dana. Možda ćemo osjetiti kulminaciju lekcija Mjesečevih čvorova i dobrodošlicu novom početku dok oni dosežu nove znakove zodijaka. Mladi Mjesec u znaku Raka također ima snažnu iscjeljujuću energiju, dopuštajući nam da se osjećamo malo mirnije sa svim nevoljama koje se manifestiraju u našim životima.

17. srpnja Mjesečevi čvorovi mijenjaju znakove. Ovo je jedan od najvećih kozmičkih događaja godine! Mjesečevi čvorovi mijenjaju znakove svakih 18 mjeseci i određuju znakove u kojima ćemo doživjeti pomrčine. Mjesečevi čvorovi su matematička točka izračunata između Sunca i Mjeseca. U astrologiji su povezani s našom sudbinom. Sjeverni Mjesečev čvor je povezan s našom budućnošću, a Južni čvor je povezan s našom prošlošću i našim prošlim životnim iskustvima. Posljednjih 18 mjeseci, Mjesečevi čvorovi bili su u Biku i Škorpionu i svatko bi od nas morao savladati lekcije u ovom položaju. Sada su lekcije završene, a čvorovi se prebacuju na Ovna i Vagu.

Sjeverni čvor će pasti u Ovna i označava gdje bismo trebali usmjeriti svoju pažnju. Sa Sjevernim čvorom u Ovnu, trebali bismo biti usredotočeni na kretanje naprijed, neovisnost, povezivanje sa svojom vatrenom prirodom i biti pionir. Južni čvor će pasti u Vagu i označava ono što trebamo graditi, ali i od čega se trebamo odmaknuti kako bismo nastavili rasti.

S Južnim čvorom u Vagi, pozvani smo poštovati partnerstva koja smo stvorili, kako smo se borili za pravdu i kako smo naučili surađivati. Ali vrijeme je da iskoristite ovo znanje i prijeđete na više teme Ovna. Ostaje za vidjeti kako će Mjesečevi čvorovi manifestirati svoju magiju i lekcije, ali sa svakom pomrčinom, bit ćemo malo bliže otkrivanju spoznaja i lekcija koje ovaj novi kozmički položaj ima za nas.

21. srpnja Sunce je u opoziciji s Plutonom. 11. lipnja Pluton se vratio u znak Jarca nakon što je bio u znaku Vodenjaka od ožujka. Pluton je planet smrti i ponovnog rođenja i putuje kroz Jarca od 2008. Ovo je dobra prilika da se osvrnete na sve smrti i ponovna rođenja kroz koje ste prošli od ovog vremena. Vaš se život od tada očito promijenio, ali tko ste danas? Po čemu ste drugačiji? Ovo je dobra prilika da razmislite o svom procesu metamorfoze.

22. srpnja Venera kreće retrogradno. Ovo je još jedan veliki kozmički događaj godine! Venera je retrogradna u znaku Lava do 3. rujna/septembra. Venera je planet ljubavi, odnosa, ljepote, novca i stvari koje cijenimo. Dok se kreće retrogradno, sve te teme izranjaju na površinu, osobito ako postoje problemi kojima se treba posvetiti.

Venera u Lavu je zabavna, razigrana i društvena energija pa iako je ovdje uključen naporan rad, nadamo se da će se osjećati malo bezbrižnije! Lav je položaj koji je vrlo usredotočen na srce, tako da možemo biti gotovo sigurni da ćemo svi proći kroz neku vrstu buđenja srca tijekom ovog razdoblja.

Da bismo probudili i otvorili svoja srca na dubljoj razini, nešto će se morati očistiti i ukloniti. Možda ćemo morati donijeti neke teške odluke ili ćemo se možda naći u situaciji da prolazimo kroz neke bolne spoznaje, posebno kada su u pitanju naši odnosi i način na koji odlučujemo djelovati unutar njih.

22. srpnja Sunce prelazi iz vodenog, osjetljivog Raka u vatrenog, srčanog Lava. Kako Sunce prelazi u Lava, možemo očekivati da ćemo osjećati malo više energije i živahnosti. Možda ćemo se osjećati društvenije i potaknuti da se vodimo svojim srcem. Iako nam sezona Lava donosi vatrenu strast i inspiraciju, s retrogradnom Venerom istog dana, možda ćemo se osjećati i pomalo osjetljivo, posebno kada su u pitanju naše veze.

Naše samopouzdanje možda neće biti najbolje ili se možemo naći u situaciji da se borimo s time što osjećamo prema nekome. Može čak doći do sukoba s drugom osobom s kojom nam je neugodno imati posla. Međutim, sezona Lavova će nam osvijetliti put i bit će podsjetnik da slijedimo vlastiti unutarnji kompas.

23. srpnja Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj, kreće retrogradno. Kiron je povezan s našim ranama i traumama. To su vrste rana koje su toliko duboke da se zalijepe zauvijek u nama, oblikujući i mijenjajući način na koji komuniciramo sa svijetom. Kiron nam omogućuje da svoje rane vidimo kao moćne portale samootkrivanja i potiče nas da pronađemo svog unutarnjeg iscjelitelja, učitelja i vodiča kroz vlastitu ranu. Dok je Kiron retrogradan, može otkriti rane koje trebamo pregledati. Kiron to čini kako bismo mogli pronaći moć koju nam one nude.

27. srpnja Merkur u Lavu je u konjunkciji s retrogradnom Venerom u Lavu. Ovo označava vrijeme za razgovor ili raspravu s voljenima o stvarima koje vas muče. Može doći do nekog iscjeljenja kroz riječi koje su izgovorene. Alternativno, ovo bi bio dobar dan za razmišljanje o stvarima koje vam zamagljuju um. Možda ćete imati samo val jasnoće koji slijedi.

ATMA/foreverconscious/Pripremila: Suzana Dulčić

Više

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Gastronomija

Lubenica je osvježavajuće i niskokalorično voće i odličan borac protiv ljetnih vrućina. Ovo ljeto konzumirajte ju na profinjeniji način- kao sorbet!

Fashion report

Donosimo vam tri prijedloga koji će uvijek i svugdje izgledati savršeno, a jednostavno ih je spakirati i ne zauzimaju puno mjesta u putnoj torbi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.