Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

ATELIER Energy – odgovorni i moderni

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje drugo izdanje.

Platforma Atelier, koja je nastala prije nepunih godinu dana s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, najavljuje svoje drugo izdanje. Još veći i jači, Atelier će se održati od 20. do 22. listopada, a brojne ljubitelje i znalce fashion industrije okupit će u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu. Glavna inspiracija za novo izdanje najvećeg regionalnog modnog ateljea je energija pa će se službeni naziv Energy prožimati kroz sve produkcijske i scenske elemente te ujedno educirati posjetitelje o tome kako biti odgovoran i moderan. Ova se tema prožima i kroz najavnu kampanju projekta koja je predstavljena nizom fotografija posvećenima obnovljivim izvorima energije.

Atelieru su se, u svom drugom izdanju, ponovno priključila brojna poznata dizajnerska imena  predvođena ELFSIMA, jednom od najuspješnijih modnih brendova u regiji, kojima je upravo platforma poput ove otvorila vrata u modni svijet. ELFSI će samostalnom revijom u četvrtak, 20. listopada, otvoriti Atelier, nakon čega slijede još dva uzbudljiva modna dana. U petak, 21. listopada, nove kolekcije predstavit će BiteMyStyle by Zoran AragovićJet LagAnamarija AsanovićIgor Todorović, kao predstavnik Beograd Fashion Weeka te Ivica Skoko dok je subota rezervirana za unaesthetikMartinu HerakM.Fiction, predstavnike Ljubljana Fashion Weeka, Moranu KrklecDeLight.

Kako je tekstilna industrija jedan od najvećih zagađivača, projektom se želi podići svijest o očuvanju okoliša i obnovljivim izvorima energije. Tako će scenografija, brojni produkcijski elementi kao i aktivacije na samoj lokaciji pričati priču o energiji.  Sunce, voda, vjetar, para i biomasa bili su inspiracija i za najavnu kampanju iza koje stoji vrsni kreativni tim – fotograf Zvonimir Ferina, ispred čijeg objektiva je stala mlada Evita Mandić, model agencije Talia i Relatum. Marko Tolić potpisuje make up dok je za frizuru bio zadužen Salon Premium i Cotril. Slađana Divjak potpisuje styling, a video Sven Čustović. Kreativnadirektorica i producentica cijelog projekta je Antonella Ušić Gotovac, dok je izvršna producentica Antonela Čakić. Evita je na sebi nosila odjeću brenda unaesthetik.

Ususret novom izdanju, održan je i casting za modele u Mađarskom kulturnom centru Zagreb, gdje je organizacijski tim, dizajnere i same modele ugostila Anna Mladenovics, ravnateljica centra. Partneri drugog izdanja Ateliera su Pernod Ricard Hrvatska, Geopower grupa, Cotril, Salon Premium, Profokus, Tvornica zdrave hrane, Auto Gašparić, De Longhi, L’Adria i Stega Tisak.

Više informacija o nadolazećem modnom događanju može se pronaći na službenim kanalima – Facebook i Instagram stranici te Youtube kanalu.

Više

Trendovi

BÉBÉ #SWIM23 by Dunja Jovanić, kolekcija je u kojoj će se svaka žena osjećati samouvjereno.

Trendovi

Što će biti hit ove sezone, što obavezno morate imati u ormaru i kako to iskombinirati da biste se osjećali odlično i bili ono...

Zanimljivosti

Jedna od takvih je i „Mala sirena“, bajkovita priča uz koju su odrastale, smijale se i plakale brojne generacije.

Fashion report

Za zaštitno lice ljetne kolekcije Yamamay je odabrao manekenku i glumicu Madalinu Ghenea koja svojom ženstvenošću savršeno interpretira duh i stil 50-ih i 60-ih...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.