Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Atraktivna kampanja dizajnerice Martine Ješe

Pod fotografskim vodstvom talentiranog Srećka Rundića, lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin zablistala je u novoj kampanji brenda Cataleya Martine Ješe.

Pod fotografskim vodstvom talentiranog Srećka Rundića, lijepa voditeljica Antonija Stupar Jurkin zablistala je u novoj kampanji brenda Cataleya Martine Ješe.

U središtu kampanje nazvane “Addiction” , stoji besprijekorno elegantna, samouvjerena i moderna žena, koju Antonija savršeno utjelovljuje.

Dizajnerica Martina Ješe neumorno gradi svoj brend i prepoznatljivost i dalje pomiče granice modnim igrama, koje nas uvijek uspiju iznenaditi nečim novim, a pritom ostaje vjerna svom prepoznatljivom stilu, te predstavlja vizualno snažne Cataleya žene, a najnovija kampanja to samo još jednom potvrđuje.

Žena u punom smislu riječi i njezina sloboda izražavanja česta je inspiracija dizajnerice koja u mnogim elementima prkosi trendovima unoseći svoju viziju mode i stila. Dizajnerica je svoju ljetnu priču ovih dana zaživjela u novoj kampanji u kojoj je u prvom planu njezina prepoznatljiva tkanina, te žarke ljetne boje.

Osobitu pažnju i ovaj put pridala je modnim detaljima, kao što su mašne, dvodimenzionalni volani na jednom ramenu, asimetrični krojevi,neobični raspori s dozom retro prizvuka koji savršeno nadopunjuju aktualnu kolekciju i opisuje jednu potpuno novu dimenziju.

“Moda je igra kreativnosti s kojom se već godinama igram, a kad se u ulozi dobrog tima nađe predivna Antonija Stupar Jurkin, vizažistica Sanja Agić, frizerski salon Franić, izvrsni modni fotograf Srećko Rundić ,onda je rezultat izvrsno ostvarena vizija” izjavila je Martina.

Više

S modne piste

Pravo iznenađenje na pisti bila je muška kolekcija za koju je zaslužan Vedran Ješe.

Dizajn

Jedan od najomiljenijih domaćih modnih brendova - Accessoires, koji više od 13 godina uveseljava svojim šarolikim i originalnim izborom kao stvorenim za sve zaljubljenice...

S modne piste

Dizajnerica Martina Ješe ostala je vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu, ali je vješto i maštovito osmislila novu proljetno-ljetnu kolekciju „Freesia“ te joj dodala još...

Moda

Za Antonijinu ljepotu svojim se odličnim radom pobrinula vizažistica Martina Kulaš dok se za frizuru pobrinuo frizerski salon Irena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.