Avokado u njezi kože

Avokado spada u supernamirnicu koja našu kožu čini mlađom, a srce snažnijim. Nasmijano i vedro lice te dobro raspoloženje „brišu“ godine, a dobro je znati da aminokiselina fenilalanin, kojom avokado obiluje, djeluje protiv depresije i povećava sposobnost koncentracije. Ista aminokiselina olakšava i izlučivanje hormona koji umanjuje glad te je dobro jesti avokado kada želimo izgubiti koji kilogram.

Avokadu se pripisuje učinak usporavanja starenja, a sadrži vitamine A, D i E, kao i proteine, kalij i beta-karoten. Ovo voće će biti vaš saveznik i kada su u pitanju koža oštećena suncem, ožiljci i staračke pjege.

Maska za lice u maramici s avokadom iz Apivite hidratizira i umiruje kožu, a u sebi sadrži 95 posto organskih, prirodnih sastojaka. Maska je obogaćena uljem avokada koji njeguje i pruža dubinsku hidrataciju te ostavlja osjećaj udobnosti i svježine. Zahvaljujući bogatom udjelu proteina pšenice, prilagođava se potrebama kože, a namijenjena je svim tipovima kože pa čak i onoj najosjetljivijoj. Maska savršeno prianja uz lice, kako bi maksimizirala apsorpciju aktivnih sastojaka.

 

Darujemo jednu čitateljicu maskom za lice u maramici s avokadom.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mivasrazumijemo
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. svibnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Petra M. Kos