Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Avon donirao 80.000 kn udruzi SVE za NJU!

Avon u Hrvatskoj već više od 15 godina pomaže borbu protiv raka dojke i do sada je prikupio i donirao više od 3 mil. kuna. Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio Avonove humanitarne obitelji te i sami sudjelujete u ovoj borbi.

Posebnom plesnom predstavom Bez cenzure u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, sinoć je kulminirala pozitiva: u traganju za unutarnjom snagom, senzualnošću i ženstvenošću, uz borbu s opakom bolesti, Alldance i #supermrakplesačice udruge SVE za NJU! pokazale su svoju snagu i zajedništvo. Dale su i nama odgovor na sigurno često pitanje “Što ako se rak dogodi i meni?” Zajedno s voditeljicom Barbarom Kolar koja i sama dugi niz godina podržava rad Udruge i borbu protiv raka dojke, pokazale su da postoji snaga, da ćemo pronaći hrabrost, da će nam se pružiti pomoć i podrška i da samo zajedno možemo pokoriti bolest.

Avon donacijom od 80.000kn Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja SVE za NJU! naglašava važnost kontinuirane podrške borbi protiv raka dojke uz stalan poziv svim ženama na redovan samopregled dojki i brigu o svom zdravlju. Ovogodišnja donacija pomoći će kontinuiranom radu Udruge i Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka te dostupnost Avon soba unutar Centra koje omogućuju oboljelima izvan Zagreba besplatan smještaj za potrebe pregleda ili terapija.

Avon i SVE za NJU! dijele zajednički glavni cilj: podizanje svijesti o važnosti redovnih pregleda i samopregleda za pravovremeno otkrivanje raka dojke i za brigu o zdravlju svake žene. „Udruga SVE za NJU! dio je nas. Udruga koju smo Vesna Andrijević Matovac, Bojana Benović i ja osnovale tako davne 2008. godine. Puno je rada iza nas, novih prijateljstava, tužnih i radosnih trenutaka koje dijelimo s našim ženama i njihovim obiteljima. Aktivnim plesom u koreografiji Petre Seitz, sudjelovanjem u plesnoj predstavi Bez cenzure, željeli smo poručiti: tu smo za vas – uvijek kad nas trebate! Kontrolirajte zdravlje svojih dojki, budite odgovorne, mislite na sebe. Budite zdrave!“ poručila je predsjednica udruge SVE za NJU! dr. Almenka Balenović.

Oduševljena je snagom žena i Voditeljica odnosa s javnošću u Avonu, Lucija Josipović: „Divno je vidjeti snagu i hrabrost žene koja se bori s teškom bolesti. Divno je biti dio ovakvih pozitivnih priča u inače kompliciranoj borbi. Ponosni smo što smo barem malen dio podrške Udruzi, ali i svim ženama: uz konstantno podsjećanje koliko je važno misliti na svoje zdravlje. Ne čekaj! Čekiraj.“

Avon u Hrvatskoj već više od 15 godina pomaže borbu protiv raka dojke i do sada je prikupio i donirao više od 3 mil. kuna. Kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postajete dio Avonove humanitarne obitelji te i sami sudjelujete u ovoj borbi.

Udruga SVE za NJU! provodi aktivnosti pružanja psihološke pomoći ženama oboljelima od raka i njihovim obiteljima. Centar za psihološku pomoć oboljelim ženama otvoren je 2010., a osim psihološke pomoći, u Avon sobama pruža smještaj ženama iz udaljenih mjesta za vrijeme liječenja u Zagrebu. Svi programi Centra su za korisnice besplatni.

Nastavljajući dugogodišnji poziv #budizdrava svim ženama, kako bi ih podsjetili koliko je važno zdravlje i podigli svijest o važnosti prevencije raka dojke, kampanja #čekiraj na moderan, jednostavan način podsjeća žene na važnost redovitih samopregleda: poziva naučiti 3 osnovna koraka samopregleda dojke.

Čekirajte i vi, posjetite cekiraj.hr na svom mobilnom telefonu.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Iz kompanije Avon upravo na tvoja vrata stiže Fantastična četvorka – tim super prijatelja sunca!

Financije

Nakon uspješno završene akcije prikupljanja materijalne pomoći za Ivana Ferderbera iz Rijeke, organizator i humanitarac Bruno Lerotić nastavlja svoj dobrotvorni rad s novim obiteljima...

Beauty report

Avon ULTRA COLOUR make-up kolekcija ohrabruje te da budeš sve ono što zamisliš i ona je tu da ti pruži najveću podršku u svim...

Beauty report

Postoje brojni preparati i brojni sastojci koji boostaju kolagen, ali određeni sastojci doslovno brišu godine s vašeg lica.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.