Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Avon označava Dan žena donacijom 100.000kn Udrugama Brod i U.Z.O.R. koje pomažu ženama žrtvama nasilja

Dan žena jeste dan u kojem slavimo snagu i hrabrost žena, a u Avonu na svojstven način, već tradicionalno, ovaj trenutak želimo posvetiti ženama važnim temama, poput borbe protiv nasilja.

Dan žena jeste dan u kojem slavimo snagu i hrabrost žena, a u Avonu na svojstven način, već tradicionalno, ovaj trenutak želimo posvetiti ženama važnim temama, poput borbe protiv nasilja.

Kampanju“Čitaj između redaka” smo pokrenuli povodom obilježavanja svjetskog dana borbe protiv nasilja u obitelji te 16 dana aktivizma u studenom 2017. – i danas smo zaokružili donacijom od 100.000kn prema našim partnerima u kampanji: 50.000kn Udruzi Brod iz Slavonskog Broda i 50.000kn Udruzi U.Z.O.R. iz Rijeke koje svojim radom i pružanjem savjetovanja i skloništa ženama direktno pomažu u rješavanju problema, ali i borbi protiv nasilja općenito.

U ime udruga zahvalile su se i potpredsjednica U.Z.O.R.-a Paula Bogović i Ana Marija Matanović, projektna koordinatorica Udruge Brod: “Avon već dugi niz godina pokazuje osviještenost o neravnopravnom položaju žena u Hrvatskoj. Naše Udruge važna su karika za direktnu pomoć ženama i njihovim obiteljima kroz savjetovališta i skloništa i zahvalni smo Avonu što podržava naš rad.”

“Avon je kompanija za žene. Svoju ćemo borbu i podršku nastaviti, uz pomoć svih vas koji kupujete naše proizvode sa znakom beskonačnosti, i hvala vam na tome. Sretan vam Dan žena!” rekla je Lucija Josipović, Voditeljica Odnosa s javnošću i oglašavanju u Avonu.

U Avonovom katalogu nalaze se proizvodi sa znakom beskonačnosti i cjeloviti neto iznos od prodaje ide u ovakve kampanje i vraćanje lokalnoj zajednici. Udruga Brod je savjetovalište i sklonište za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koja djeluje u Slavonskom Brodu, a Udruga U.Z.O.R. Rijeka savjetovalište i sklonište koje djeluje u Rijeci koje vodi i besplatni SOS telefon 0800 333 883.

Pozvani ste da progovorite o nasilju,
jer ako o nasilju iskreno ne progovorimo, nikad neće prestati.

Pročitajte još

Beauty report

Avonov ekskluzivan i inovativan sastojak Protinol™ nositelj je svjetski prestižne Edison nagrade za najbolji proizvod u 2021.

Dobar posao

Ovih je blagdana iz Terma Tuhelj u bolnicu Bistra stigla donacija od osam tisuća kuna

Trendovi

 Far Away Beyond otkrivanjem nove vanilije za današnju modernu ženu, podiže tradicionalni cvjetni slatki miris na superiornu, sofisticiraniju i prepoznatljiviju notu vanilije: zamršenije, tajanstvenije...

Duh i tijelo

Pogledajte video. U njemu ćete pronaći i savjete i čuti osobna iskustva. I progovorite protiv nasilja!

Advertisement