Avonov najnoviji makeup brend: MARK.

U umjetnosti, prazno je platno pozivnica za pokretanje uma, buđenje kreativnosti i vlastitog izražavanja kroz boju, oblike i teksture. U šminkanju, tvoje je lice tvoje platno. S tim na umu, Avon lansira potpuno novi, drugačiji globalni makeup brend mark., pružajući ruci žene da sama oslika svoje platno inspirirajućim proizvodima, bojama, teksturama i tako sama stvara umjetnost na svom licu. Mark. proizvodi sadrže 50% više pigmenta, za snažnu boju i
pravo umjetničko izražavanje.

mark_ShineBurstsjajilazausne

Cijeli mark. portfolio dizajniran je kako bi inspirirao, donoseći na tržište najnapredniji cutting-edge makeup, inovativne teksture, moderne nijanse i prezanimljive novitete koji će ženama širom svijeta omogućiti da slave svoju individualnost kroz makeup. Vjerujem da će svaka djevojka, kada uzme u ruke ove fenomenalno dizajnirane proizvode, uživati ne samo u nanošenju i igri bojama na svom licu, nego se i osmjehnuti svaki put kad ih vidi u svojoj make-up torbici.“ oduševljeno o novom brendu govori i Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

S proizvodima za usne, oči, lice i nokte, mark. je rezultat Avonovih intenzivnih istraživanja i investiranja u inovacije kroz protekle 2 godine. Nova mark. Spectralash maskara pravi je primjer mark. proizvoda. Daje ljubiteljici makeupa potpunu kontrolu nad svojim trepavicama: ne samo da sama odlučuje o volumenu svojih trepavica, nego i pomakom jednostavnim kao 1… 2…3 sama odlučuje i koliki intenzitet boje želi. U tom je trenutku svaka od vas svoja umjetnica.

mark grupa 2

Mark. portfolio nudi raznoliku paletu sa svim potrebnim proizvodima za pravu ljubiteljicu šminke koja se kroz svoj make-up želi izraziti i stvarati umjetnost. Od pjenaste podloge za lice koja uz laganu teksturu i mat završetak savršeno prekriva nesavršenstva kože do Bold ruža za usne s 50% više pigmenta boje. Ova kolekcija uključuje i tuševe i olovke za oči, pudere i podloge, sjajila i ruževe za usne, lakove za nokte, rumenila, sjenila za oči, korektore, bazu za sjenilo, sprej za fiksiranje mak-upa, maskare, proizvode za oblikovanje obrva i još mnogo proizvoda koji će olakšati svakodnevno šminkanje.

Untitled

Ako je makeup vaša umjetnost, mark. je pravi izbor za vas.

Tvoje je lice tvoje platno.

#makeyourmark #tvojzaštitniznak

Za vas smo pripremili dvije Spectralash maskare. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #tvojzaštitniznak

Prijave primamo do 13. ožujka, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice: Tamara Varović i Dijana KOvačević.