Babushka Boutique: Možete naručiti svoje omiljene proizvode online!

Nakon što je u listopadu prošle godine, poznati concept store otvorio svoja vrata u Zagrebu, na adresi Vlaška 7, predstavio je i svoj novi web shop, napravljen za područje Hrvatske. Brojni obožavatelji ove oaze dizajnerskih rukotvorina i poznatih svjetskih brendova, od sada će moći naručiti svoje omiljene proizvode iz udobnosti svojeg doma.

Babushka Boutique ima svoj web shop već godinama i moglo se naručivati iz svih dijelova svijeta, uključujući i Hrvatsku, ali, kako kažu iz Babushke, željeli su napraviti poseban web shop, za područje Hrvatske, kako bi im zahvalili za povjerenje te kako bi još brže dobili proizvode na kućnu adresu jer će se sve slati iz Zagreba. Naravno, proizvode će moći naručiti i kupci diljem svijeta jer web shop ima proizvode koji se nalaze u zagrebačkoj trgovini, a razlikuju se od proizvoda koji se mogu naći u Sloveniji i na njihovom web shopu.

 

 

“Još jedan vrlo bitan razlog zbog kojeg je nastao web shop je epidemiološka situacija u svijetu. Iako se u trgovini i kupci i djelatnici strogo pridržavaju svih mjera propisanih od nadležnih tijela, željeli smo biti spremni za svaku situaciju, a web shop nam tu spremnost omogućuje. Također, cijenimo naše kupce koji vole kupovati putem web shopa i nismo im željeli uskratiti tu mogućnost jer je naš primarni zadatak da stavljamo ljudima osmijeh na lice”, poručuju nam iz Babushka Boutique.

 

 

Prema riječima, idejne začetnice, Neve Bajc, web shop je već dugo bio na listi zadataka, ali trebalo je prvo napraviti sve oko trgovine u Vlaškoj, upoznati ljude s Babushkom i napraviti još niz sitnica, kako bi u potpunosti posvetili pažnju kreiranju web shopa.

“Bila sam jako sretna kada smo otvorili trgovinu u Zagrebu, ali moram reći da moja sreća svakim danom sve više raste, pogotovo u ovakvim trenucima kada našim sadašnjim i potencijalnim kupcima ponudimo nešto novo, nešto što znamo da žele”, izjavila je Neva Bajc.

 

 

Podsjetimo, u svojoj ponudi imaju jedinstvene predmete za kućanstvo, razne kreativne planere, inspirativne kartice, dizajnirane poklone, lifestyle proizvode, ručno izrađeni nakit i dječje proizvode te posebnu kolekciju za muškarce.

Za sve novosti možete pratiti njihove društvene mreže Facebook i Instagram, a osim u Vlaškoj, kupovati možete putem web shop.

Darujemo jednu čitateljicu šalicu Terra keramike.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #She4She
  • Pratite naše društvene mreže – Facebook i Instagram
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite…
  • Recite nam o čemu želite da pišemo… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14. svibnja točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.