Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Baby Center ponovno najbolji

Nezavisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj, pokazuje da građani Hrvatske smatraju da im najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, kada je riječ o opremi za bebe i malu djecu, pruža upravo – Baby Center.

Nezavisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS sa sjedištem u Švicarskoj, pokazuje da građani Hrvatske smatraju da im najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj, kada je riječ o opremi za bebe i malu djecu, pruža upravo – Baby Center. Tako je „General“ anketa provedena u prvim tjednima siječnja 2024. na općoj populaciji starijoj od 18 godina i obuhvaćala je pitanja poput; „Navedite naziv LANCA TRGOVINA OPREME ZA BEBE I MALU DJECU koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete.“ Pitanja su bila otvorenog tipa i ispitanici su mogli slobodno odgovarati štogod su htjeli. Najveći broj ispitanika na ovako postavljeno pitanje odgovorio je: „Baby Center“.

U vrijeme iznimnog rasta cijena, građani cijene svoj novac više nego ikada prije, osvojeno prvo mjesto u ovakvom nezavisnom istraživanju, velika je tržišna pobjeda za Baby Center. Podsjetimo, tvrtka Baby  posluje već više od  tri desetljeća, u 33 trgovine u vrlo širokom segmentu dječje opreme, namještaja i proizvoda za njegu i hranjenje beba. Imaju najveću ponudu kolica renomiranih svjetskih brendova – Joolz, Stokke, Cybex, Maxi Cosi, Chicco, Ergobaby, Nuna, Mast, iCandy, Peg Perego, SilverCross i FreeON koje odlikuje inovativan dizajn i funkcionalnost. Roditelji mogu birati između više od 100 modela brendova autosjedalica Swandoo,  Cybex, Maxi Cosi, Britax Romer, BeSafe, Peg Perego, Recaro, FreeON i drugih renomiranih proizvođača. Osim prve opreme za bebe, Baby Center je prva stanica za sve roditeljske izazove – od prvog spavanja, kupanja, dojenja pa sve do učenja i zabave.  Baby Center je i pravi raj za svu djecu! Od edukativnih igračaka, trendovskih igračaka do renomiranih proizvođača Lego, Hasbro, Mattel, Zapf Creation, Globber, Zuru, Lisciani… Nemoguće je nabrojati sve brendove koje je moguće pronaći u Baby Centru.

Temeljem  ponude i odličnih rezultata provedenog istraživanja, Baby Center je u potpunosti zadovoljio prava certifikacije u Best Buy Award međunarodnom certifikacijskom projektu i s pravom za teritorij Republike Hrvatske može u godini 2024/2025 isticati prestižnu oznaku Best Buy Award u gore navedenoj kategoriji.

Ne propustite

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.