Babycenter.hr poziva na 72 sata ušteda

Gužva, šetanje, biranje, stajanje u redovima trgovina su trenutno na čekanju. Kupnja iz naslonjača svakako je opcija koja će neko vrijeme biti naša realnost. Danas, kada smo izgubili čari osobnog shoppinga i biranja lijepih stvarčica za bebe i djecu;  ostaje nam pitanje – kupujemo li ih hobija ili iz stvarne potrebe? S djecom je to i hobi i potreba – djeca rastu, nožice trebaju nove cipelice, rođendani nisu otkazani…a i blagdani su sve bliže.

Iako svaki roditelj najviše od svega želi svome djetetu pružiti najbolje, ovisno o primanjima neki to mogu priuštiti u većim, a neki u manjim količinama. Za mnoge roditelje, osobito one s više djece, ušteda je poprilično važna, jer donose i veliku uštedu u kućnom budžetu.

U Baby Centeru uz već poznate brendove dječje odjeće i obuće, ovaj vikend na posebnoj akciji  možete pronaći i kreativne igračke, Legiće, društvene igre i sve ono što vaši klinci žele…za rođendan, za posebna postignuća ili možda već za pod bor?

Od 30. listopada do 1. studenog iskoristite online popuste od 30% na dječju odjeću, 20% na dječju obuću i 20% uvijek zanimljive igračke.

Bogatu ponudu i akcije možete provjeriti ovdje, a Baby Center će svakodnevno na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.