Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Bajkovite vjenčanice modne kuće Nebo

Iako već sezonama stvara bajkovite vjenčanice, modna kuća s 25-godišnjom tradicijom po prvi put predstavlja svoju kampanju vjenčanica.

Dobro poznata estetika modne kuće NEBO, pročišćeni minimalizam za besprijekornu sofisticiranost, preslikana je i u najnovijoj kolekciji vjenčanica. Kampanja „Doba romantizma“ sa sobom nosi snene, nostalgične prizore, a ključna riječ nove kolekcije jest Povratak – povratak u doba romantizma, u vrijeme nježnosti jer romantizam je uistinu, drugo ime za čežnju i slutnju.

Nebo_3 Nebo_16

Raskošne svilene haljine, dražesne gospođice, brižne i drske kao da prizivaju slike tajanstvenih dana prohujalih s vihorom, romanse nikad ispričane, nehajne draži kojima odgovaraju nehajne želje… Slike su to koje se izmijenjuju u ‘slow motionu’ dok promatramo metre i metre prozračnih tkanina što se obavijaju u  neodoljivu siluetu, pa se slijevaju u naborima i volanima milujući tijelo svojom podatnošću…

Nebo_30

Spoj elemenata prošlih vremena uz suvremen modni izričaj doveo je do kolekcije  koja je istovremeno moderna i uronjena u prošlost, odiše filozofijom romantizma čeznutljive i nadrealne ljepote, a prednost se daje fantaziji i izražavanju emocija. Samozatajna ženstvenost uz dašak drame, stil je koji podsjeća na minula vremena u kojima bi se lako mogli zamisliti kao heroine iz povijesnih romana – odvažne, koketne i strastvene.

Nebo_15

Kolekcija izrađena od delikatne svile, birane čipke i efektnog tila odiše dojmom elegancije, djevojačke suzdržanosti i nježnosti, detalji su minimalni, struk je naglašen, a silueta ženstvena i senzualna. Uz razne nijanse bijele, iskorak je u puderasto rozoj ili rumenilo boji u kojoj nabori na haljini izgledaju još i nježnije, a cjelokupni dojam upravo je jednostavan i melankonično dražestan.

Nebo_20

Oslobođena suvišnih detalja ova će kolekcija osvojiti one koje jedan od najljepših dana u životu žele provesti nesputane i sretne, no sigurne da su baš one romantične junakinje svog dana. Kada su u pitanju custom made vjenčanice atelier modne kuće NEBO na adresi Rudolfa Kolaka 12 svakako postaje nezaobilaznom destinacijom.

  • Fotografija: Silvija Dogan
  • Make up: Petra Sever
  • Kosa: Mijo Majhen
  • Modeli: Katya (Colors model menagement), Sara Dj. i Ana C. (Talia model)
  • Nakit: Irena Vučinić Jewelery

Više

Fashion report

Jesmo li svjesni uloge biljaka u očuvanju života na zemlji? Pitanje je to utkano u svaki šav nove kolekcije domaćeg brenda održive obuće MIRET.

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.