Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Balerina u novoj modnoj priči

Balerina Edina Pličanić, prvakinja baleta zagrebačkog HNK graciozno je prošetala u proljetnim modelima hrvatskog modnog brenda TARA fashion.

Govoreći kako Tara fashion stvara modele za zaposlene žene koje su često u pokretu, prirodno se nametnulo da se među ambasadoricama ovog domaćeg brenda pojavi dama koja ga živi, Edina Pličanić. Žena koja cijeli svoj život od pokreta stvara umjetnost. Balerina čije izvedbe oduševljavaju.

Profinjenost u najsitnijim radnjama, elegantan ali i  moderan stil zaokružen sa umjetničkim detaljima, modna je priča naše najpoznatije prvakinje baleta koja se odlično snašla u ovoj modnoj priči. Edinini favoriti bili su lepršave suknje sa pripadajućim gornjim dijelovima i to u bijeloj i plavoj boji, dok se isti modeli mogu pronaći i u klasičnoj crnoj te crvenoj varijanti. Jedan od uvijek dostupnih basic modela, haljinu sa nabranim leđima, iskombinirala je na vrlo moderan način, izgledajući poput moderne crne labudice. Za vjetrovite proljetne dane odabrala je dva ogrtača koji se odlično mogu prilagoditi svim modnim pričama, i onoj elegantnoj ali i onoj casual dnevnoj. Posebno ju je oduševio dvostrano nosivi sivo crni proljetni kaput čije se varijante mogu naći i u drugim kombinacijama boja.

Make up potpisuje Dino Baksa, dok se za fotografije pobrinuo Filip Filipović.

Od ovog mjeseca, TARA fashion modele pronađite u prodaji i na novootvorenim lokacijama u Zagrebu, Gajeva 4, Uriho te u Dubrovniku u butiku Krzno, robna kuća Minčeta.

5

 

Više o novoj kolekciji na službenom FB profilu https://web.facebook.com/TARA-Fashion-296057047184758/?ref=bookmarks

Ne propustite

Dobar posao

Željka Barišić Pulig ravnateljica Opere Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu, prva je žena u povijesti zagrebačkog HNK na ovoj čelnoj poziciji.

Budi fit

Ervina Sulejmanova rođena je u Amaliku, u Uzbekistanu. Baletnu akademiju u Taškentu završila je 1988. Od 1988. do 1992. članica je Baleta Boljšog Teatra...

S modne piste

TARA FASHION domaći je brand, koji već nekoliko godina gradi svoj put do publike, prvenstveno zaposlenih žena.

Knjige i glazba

Spektakularnim koncertom Ana Rucner oduševila mnogobrojne posjetitelje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.