Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Bali – zvijezda nove kolekcije sunčanih naočala branda Escada

Bogata Escada ponuda za vruće dane donosi klasične, ekstravagantne i maštovite oblike koji su istovremeno jednostavni i profinjeni, predimenzioniranih i mačkastih okvira, odražavajući stil karakterističan za Escada ženu.

Brand Escada lansirao je kolekciju sunčanih naočala za ljeto 2016., obilježenu modernim oblicima, posebnim efektima i sofisticiranom kombinacijom materijala. Bogata Escada ponuda za vruće dane donosi klasične, ekstravagantne i maštovite oblike koji su istovremeno jednostavni i profinjeni, predimenzioniranih i mačkastih okvira, odražavajući stil karakterističan za Escada ženu.

Naočale su inspirirane svim ženama koje se izdvajaju chic stilom, plijene pozornost i utjelovljenje su profinjene spontanosti, a upravo takav je i njemački top model Lena Gercke, koju je prestižan brand izabrao za ekskluzivnu suradnju u sklopu koje je poznata manekenka izabrala omiljeni model iz nove kolekcije i nazvala ga Bali, inspirirana najdražom destinacijom za odmor.

Escada naočela - vama na dar

Escada naočale – vama na dar

Predimenzionirani Bali model kvadratnog oblika dostupan je u pet kombinacija boja prikladnih za sve prilike: od elegantne i klasične crne, preko popularne kornjačevine, do glamuroznih i razigranih gradijentnih varijanti u atraktivnim kombinacijama pješčana/fuksija, smeđa/breskva i sivo/narančasta.

LenaGerckewearingEscadasunglasses_4

Njemačku manekenku Lenu Gercke osvojio je gradijentni efekt ovih sunčanih naočala koji ju je podsjetio na nijanse veličanstvenog izlaska sunca na Baliju, a savršeno će upotpuniti stil svake moderne mlade žene koja je dinamična, sofisticirana i uvijek glamurozna. Nova kolekcija branda Escada oličenje je rafinirane elegancije i dizajnirana za senzualne žene s okom za detalje i nepogrešivim osjećajem za stil.

[box style=”0″]

Darujemo Escada naočale sa slike!

Što trebate?

  • Ispod objavljenog članka, u komentare nam upišite uz kakav outfit biste ih nosili

Prijave primamo do 13. lipnja, točno u podne.

Čestitke Sanji Grabar koja je pokazala kako nas i doista čita!

[/box]

 

Više

Trendovi

Izbor sunčanih modela je nevjerojatno velik, ali ako tražite model s kojim možete otići toliko daleko, prva stvar koju trebate uzeti u obzir je...

Fashion report

Smatraju se jednim od najvažnijih modnih dodataka, a ovog proljeća svijet sunčanih naočala cvjeta prekrasnim komadima.

Darivanje

Da biste sudjelovali u našim darivanjima morate imati Facebook profil, a na našu stranicu je ugrađen Facebook plugin za komentare.

Savjeti stručnjaka

Kad su u pitanju dječje naočale za vid potrebno je obratiti pažnju na nekoliko važnih stvari.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.