Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Barbara, Zvona i Tonka otvorile prvu ovogodišnju Žensku priču!

Sinoć su  na temu „ Stvarne žene“ gostovale poznate voditeljce Barbara Kolar i Antonija Blaće te uspješna „ plus age“ manekenka i top model Zvončica Vucković.

Sinoć, u srijedu 18.siječnja 2023 godine, pod voditeljskom palicom spisateljice i komičarke Marijane Perinić, održan je prvi ovogodišnji talk -show Ženska priča. Radi se o jedinom live interaktivom talk- showu u Hrvatskoj koji je svaki mjesec do zadnjeg mjesta rasprodan, a u kojem sudjeluje i publika, uz gostovanja eminentnih lica iz javnog života.

Sinoć su  na temu „ Stvarne žene“ gostovale poznate voditeljice Barbara Kolar i Antonija Blaće te uspješna „ plus age“ manekenka i top model Zvončica Vucković.

Gošće su otvoreno pričale o svojim manama, nesigurnostima i nesavršenostima, ističući kako je upravo samoprihvaćanje jedini ispravan put ka zdravoj ljubavi prema sebi. Bilo je tu riječi o borama, sijedoj kosi, dioptriji, svim onim „ženskim temama“ u zrelijim godinama, kojih se nježniji spol nerijetko srami, a o čemu su sinoć gošće iskreno govorile i bez imalo zadrške publici priznale kako su svjesne svojih manjkavosti, kojih se više ne srame, štoviše pretvaraju ih u svoje komplementarne prednosti. Naglasak je svakako bio na autentičnosti, prirodnosti i iskrenosti, jer su to karakteristike koje se ne mogu kupiti, niti odglumiti, a koje zasigurno odražavaju iskonsku životnost i jedinstvenost.

Barbara i Antonija su pričale o voditeljskim poslovima na televiziji, ističući kako do sada nisu imale problema, niti im je ikada itko zahtijevao kako bi trebale izgledati, uz opasku kako se ipak ženske voditeljice, za razliku od muških kolega, stavljaju pod povećalo, uz česte komentare javnosti o njihovom fizičkom izgledu, bez obzira na kvalitetno odrađen posao. Zvona je upravo svoje godine i sijedu kosu pretvorila u zaštitni znak, na kojem danas i zarađuje, dokazujući upravo kako u mirovini ne treba ni minute mirovati, već samo uživati i nastaviti raditi ono što voliš.

Bilo je tu riječi o treninzima, sportu, zdravoj prehrani, izlascima, putovanjima, svim onim aktivnostima koje podižu životnu radinost i vitalnost, uz složni komentar kako protiv estetskih kirurgija nemaju ništa protiv, premda to zasigurno nije njihov trenutni životni izbor.

Emisiju „ Ženska priča“ na temu Stvarne žene, publika će  uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije i društvenim mrežama.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15.veljače  2023 u 20,00 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u drugom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Više

Zanimljivosti

U goste dolaze voditeljica Daniela Trbović, glumica Daria Lorenci Flatz te poduzetnica Snježana Schillinger.

Zanimljivosti

Zašto muškarci u zadnje vrijeme sve češće kuhaju?

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić sprema četvrto ovogodišnje izdanje jedinog interaktivnog talk-showa Ženska priča koji ide uživo ispred publike, i to na temu KAD...

Zanimljivosti

Kako se u ožujku obilježava Dan žena, tako i ovomjesečna Ženska priča govori o pravim i bliskim ženskim prijateljstvima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.